Ολυμπιακός: Ο Φορτούνης έχει 2 γκολ σε 4 τελικές στο πρωτάθλημα! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Κώστας Φορτούνης έκανε δύο τα γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα απέναντι στον Παναθηναϊκό, έχοντας σύμφωνα με τα στατιστικά της Λίγκας δύο τέρματα σε τέσσερις τελικές!

Ο 28χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός είναι ο 4ος καλύτερος σκόρερ των Πειραιωτών στο πρωτάθλημα (πίσω από Ελ Αραμπί, Χασάν και Μασούρα) αλλά έχει ένα μοναδικό επίτευγμα. Έχοντας 2 γκολ σε 6 αγώνες και 326 λεπτά έχει σκοράρει με μόλις 4 τελικές!!!
Σύμφωνα με τα stats της Super League Interwetten έχει 2 γκολ σε 4 τελικές με μόλις 3 σουτ εντός περιοχής. Έχει βάλει δε δύο γκολάρες. Και με Αστέρα Τρίπολης και με Παναθηναϊκό.
Ο Κώστας Φορτούνης είχε 2 τελικές με τον Αστέρα Τρίπολης, 1 με Ατρόμητο και 1 με Παναθηναϊκό. Σε δημιουργικό επίπεδο έχει 3 ασίστ, 33 πάσες και 7 κερδισμένα φάουλ. Κοινώς μέχρι στιγμής έχει συμμετοχή σε 5 φετινά γκολ της ομάδας του Μαρτίνς στο πρωτάθλημα. Συνολικά φέτος ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού έχει 10 ματς με 2 γκολ και 3 ασίστ σε 409 λεπτά. Στο πρωτάθλημα έχει χριστεί βασικός με Ατρόμητο, Απόλλωνα Σμύρνης και με Παναθηναϊκό.

Οι πρώτοι σκόρερ του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα:

Ελ Αραμπί 5 γκολ σε 6 ματς με 335 λεπτά
Χασάν με 4 γκολ σε 6 ματς με 336 λεπτά
Μασούρας 3 γκολ σε 6 ματς με 357 λεπτά
Φορτούνης 2 γκολ σε 6 ματς με 326 λεπτά