Παναθηναϊκός: Πρώτη φορά στη καριέρα του δεξιός μπακ ο Μολό! (pic)

Νίκος Μαρούδας
Ο Γιοάν Μολό θα αγωνιστεί ως δεξιός μπακ στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά στη καριέρα του!

Ο Λάζλο Μπόλονι έμεινε χωρίς δεξιό μπακ καθώς ο Φακούντο Σάντσες έμεινε εκτός αποστολής λόγω τιμωρίας (απόφαση του Ρουμάνου τεχνικού να εκτίσει στο σημερινό ματς την ποινή του) με αποτέλεσμα να έπρεπε να βρει λύση ανάγκης για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η επιλογή του έμπειρου τεχνικού για το δεξί άκρο της άμυνας τελικά είναι ο Γιοάν Μολό.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός θα κληθεί να αγωνιστεί για πρώτη φορά, σύμφωνα με την γερμανική πλατφόρμα "transfermarkt", σε αυτή τη θέση! Ο 31χρονος Γάλλος έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα σε 169 παιχνίδια ως αριστερός εξτρέμ, 37 ως δεξιός εξτρέμ, 18 ως κεντρικός επιθετικός, 8 ως περιφερειακός επιθετικός, 4 ως αριστερός χαφ και δεκάρι και 1 ως κεντρικός χαφ, πάντα με σύμφωνα με την γνωστή ιστοσελίδα.

Κόντρα στον Απόλλωνα λοιπόν, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στη μεγάλη του καριέρα ως δεξιός οπισθοφύλακας! Εκτος κι αν θυμηθεί ο ίδιος κάποιον αγώνα στον οποίο έχει παίξει σ' αυτή τη θέση και μας... διαφωτίσει μετά τη λήξη του σημερινού ματς...