Ατρόμητος: Επιστρέφουν Μανούσος, Τομάσεβιτς και Γιακουμάκης, εκτός ο Μουνίθ

Νίκος Μαρούδας
Με τρεις ποδοσφαιριστές που απουσίαζαν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό ο Ατρόμητος, καθώς οι Μανούσος, Τομάσεβιτς και Γιακουμάκης επιστρέφουν. Εκτός ο τιμωρημένος Μάτιτς, ο Μουνίθ κι ο Νάτσος.

Η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό ολοκληρώθηκε με τον Νταμίρ Κάναντι να μην αντιμετωπίζει κάποιο νέο πρόβλημα, με εξαίρεση την απουσία του Μάτιτς που αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο Αυστριακός τεχνικός, πήρε στην αποστολή μαζί του τους Μανούσο, Τομάσεβιτς και Γιακουμάκη που είχε... κόψει από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ άφησε εκτός τους Μουνίθ και Νάτσο με τον δεύτερο να έχει χάσει μία προπόνηση και τον πρώτο να «κόβεται» για λόγους τακτικής.

Την αποστολή αποτελούν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Ραμπέγιο, Μανούσος, Σάλομον, Αγκάγιεφ, Γιακουμάκης, Κωτσόπουλος, Ρισβάνης, Μπουσούλατζιτς, Τομάσεβιτς, Χαρίσης, Ενσικουλού και Στρούγγης.