Αστέρας Τρίπολης - Απόλλων Σμύρνης 5-1

Gazzetta team
Αφεντικό ήταν στο φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Αστέρας Τρίπολης, επικρατώντας 5-1.

Εύκολο απόγευμα είχε ο Αστέρας Τρίπολης απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στην Αρκαδία. Η ομάδα του Αστέρα, διέλυσε με 5-1 την «Ελαφρά Ταξιαρχία», με τους γηπεδούχους να μένουν ικανοποιημένοι από το τεστ αυτό και τους φιλοξενούμενους να είναι προβληματισμένοι με την εικόνα και την βαριά φιλική ήττα.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2' ο Γκόμεζ που με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για τον Αστέρα. Οι γηπεδούχοι, διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 10' με τον Τζίμα που μετά από ασίστ του Τιλίκα έκανε το 2-0. Κάπου εκεί ο Απόλλων Σμύρνης κάπως ισορρόπησε το παιχνίδι, χωρίς να χάσει κάποια καλή στιγμή με αποτέλεσμα το ημίχρονο να λήξει με αυτό το 2-0 υπέρ του Αστέρα.

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας μπήκε και πάλι... ορεξάτος και κατάφερε στο 54' να κάνει τρία τα τέρματά του, όταν ο Αλί Μπαμπά με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία», κατάφερε να βρει απάντηση και να μειώσει προσωρινά σε 3-1 στο 58', όταν ο Μπεντινέλι μετά από σουτ του Ντάουντα, έγινε κάτοχος της μπάλας και σκόραρε για το 3-1. Ωστόσο, ο Αστέρας είχε αρκετή όρεξη κι έτσι κατάφερε να βρει ακόμα δύο τέρματα μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Πρώτα ο Λουίς Φερνάντες που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, έκανε στο 77' το 4-1 και ο Ρεγκίς στο 88' μετά από ασυνεννοησία στην άμυνα του Απόλλωνα διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσίφτσης, Γκαρσία, Αλάγμπε, Πασαλίδης, Ιγκλέσιας, Μπέλοκ, Φερναντέζ Μπ., Γκόμεζ, Τιλίκα, Ορόσκο, Τζίμας.

Έπαιξαν επίσης: Παπαδόπουλος, Τασουλής, Σουάρες, Αλί Μπαμπά, Βαλιέντε, Κανελλόπουλος, Λουίς Φερνάντες, Σίτο, Μπαράλες, Ρεγκίς

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Τσαμπούρης, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Ρώσση, Σλίβκα, Πατράλης, Κολ, Φερνάντεθ, Μουνιέ, Ιωαννίδης.

Έπαιξαν επίσης: Κότσαρης, Ντομίνγκες, Μπεντινέλι, Βάρκας, Κραγιόπουλος, Χειριτραντάς, Τσιλούλης, Ντάουντα, Φατιόν, Ρόδης