Άρης: Ολοκληρώνεται το deal για τον Φετφατζίδη στην Αλ Χορ

Βασίλης Βλαχόπουλος
Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ολοκληρωθεί το deal του Γιάννη Φετφατζίδη με την πώληση του ποδοσφαιρική στην Αλ Χορ καθώς απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις!

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο εντός έδρας αγώνας του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν και ο τελευταίος του Γιάννη Φετφατζίδη με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα. Η συμφωνία του Άρη με την Αλ Χορ έχει «κλειδώσει», στις τελευταίες 48 ώρες οι δύο πλευρές ήταν σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων και πλέον απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις. Αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο, οι Θεσσαλονικείς θα βάλουν στα ταμεία τους το ποσό των 1.1 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ο 30χρονος επιθετικός θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με συνολικές απολαβές άνω των 5.000.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων και των Bonus.

Καθόλου τυχαία, ο Γιώργος Δεληζήσης αποθέωσε τον Φετφατζίδη στις τοποθετήσεις του μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τονίζοντας ότι ήταν τιμή και για τον ίδιο ότι υπήρξε συμπαίκτης του. Για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, το σημερινό (27/9) ήταν ιδιαίτερο, αυτό φάνηκε εξάλλου και στον πανηγυρισμό του στο γκολ που σημείωσε. Συνήθως είναι ανέκφραστος, αυτή τη φορά σχημάτισε μια καρδιά με τα χέρια του…