Ξανά στο τραπέζι ο ΠΑΟΚ για Τσόλακ

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο «Δικέφαλος» επέστρεψε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την απόκτηση από τη Ριέκα του Κροάτη επιθετικού, Αντόνιο Τσόλακ, που φαντάζει η Νο1 λύση για την επίθεση.

Στο πρόσωπο του πρώτου σκόρερ του περσινού κροατικού πρωταθλήματος (26 γκολ) ο ΠΑΟΚ αναζητά τη λύση για την επίθεση του, μετά τη φυγή του Τσούμπα Άκπομ.

Το πρωί της Παρασκευής (18/9) ο πρόεδρος της κροατικής ομάδας, Νταμίρ Μίσκοβιτς, διέψευσε τις πληροφορίες που έκαναν λόγο για πρόταση του «Δικεφάλου», απλά όπως σημείωνε «υπάρχει ενδιαφέρον».

Ο ισχυρός άνδρας της Ριέκα δεν επεκτάθηκε γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα, με τους «ασπρόμαυρους» να γνωρίζουν ότι υπάρχουν και άλλες ομάδες, όπως η Φενέρμπαχτσε, που έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Αντόνιο Τσόλακ.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον ΠΑΟΚ να έχει ξεκινήσει νέο γύρο επαφών με την Ριέκα, η οποία αρχικά αξίωνε το ποσό των 4.000.000 ευρώ για την παραχώρηση του 27χρονου επιθετικού της. Όμως, μέσα από τις διαπραγματεύσεις το ποσό έχει αλλάξει και οι Κροάτες δείχνουν διάθεση να μειώσουν τις οικονομικές απαιτήσεις τους.