Παναθηναϊκός: Οι δύο επεμβάσεις στο γόνατο του Χουανκάρ και η επιστροφή

Νίκος Αθανασίου
Ο 30χρονος μπακ έμεινε εκτός για σχεδόν δύο χρονιές μετά από σοβαρούς τραυματισμούς στο γόνατο αλλά επέστρεψε την περυσινή σεζόν, όπου αγωνίστηκε σε 36 παιχνίδια της Segunda!

Ο Παναθηναϊκός φέρνει στην Ελλάδα τον Χουανκάρ για να αποτελέσει τον βασικό αριστερό μπακ, έχοντας κάνει… στροφή στον αρχικό του προγραμματισμό για την θέση αυτή και την εμπιστοσύνη στον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη.

Ο 30χρονος άσος έχει σημαντικές παραστάσεις από την La Liga, ωστόσο, την τελευταία τριετία ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ από σοβαρούς τραυματισμούς στο γόνατο.

O πρώτος ήταν την σεζόν 2017-2018. Σε παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου(26.11), έπαθε ρήξη χιαστών και έμεινε εκτός για περίπου επτά μήνες!

Ο δεύτερος προέκυψε την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, όπου ξαναπέρασε την πόρτα του χειρουργείου. Πάλι η επέμβαση αφορούσε το δεξί του γόνατο. Έμεινε εκτός από τον Σεπτέμβριο και επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους τον Μαϊο!

Την σεζόν 2019-2020, όμως, επέστρεψε για τα καλά και κατέγραψε 36 συμμετοχές στην Segunda, δείχνοντας πως άφησε πίσω τα προβλήματα που αντιμετώπισε.