Παναιτωλικός: Μελίσσας, στόπερ (Κολοβέτσιος;) και Καρπενήσι

Γιώργος Ντυμένος
Τα «καναρίνια» ανέβηκαν σήμερα στο... βουνό και «τρέχουν» ακόμη δύο μεταγραφικά «μέτωπα»
Σε ρυθμούς... βουνού βρίσκονται από σήμερα (17/8) όλοι στον Παναιτωλικό, καθώς τα «καναρίνια» βρίσκονται στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Στο Αγρίνιο έμειναν οι «μικροί» Θεοδωρόπουλος, Μπακαδήμας, Μπελεβώνης Στ., Φυτόπουλος που θα παραχωρηθούν δανεικοί, ενώ μαζί με τους «μεγάλους» ταξίδεψαν και οι Καλαντζής, Κοντογιάννης, Παρδαλός, Σκιαδάς, Σκόνδρας της Κ19. Οι οποίοι και θα τσεκαριστούν, οπότε είναι πιθανό να υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο.
Πιο συγκεκριμένα η αποστολή τους απαρτίζεται από τους εξής: Αλβαρες, Αριγίμπι, Βέργος, Καββαδίας, Κνετ, Κωνσταντόπουλος, Λιάβας, Μάζουρεκ, Μαλής, Ματσόλα, Μεντόσα, Μπελεβώνης Χρ., Ντάλσιο, Ντίας, Ντουάρτε, Παρράς, Περέιρα, Σιέστεντ, Ταχάρ, Τζανακάκης, Τσιγγάρας.
Το σύνολο 21 παίκτες, χωρίς τους πέντε μικρούς. Δεν θα αυξηθούν πολύ, καθώς το πλάνο είναι να γίνουν ακόμη 2 με 3 προσθήκες. Η μία δείχνει ζήτημα ημερών/ωρών. Πρόκειται για τον γκολκίπερ Νίκο Μελίσσα. Ο 27χρονος που ήταν πέρσι στον Βόλο, θα αποκτηθεί ως ελεύθερος (μέχρι πρότινος ανήκε στον ΠΑΟΚ) και μετά από Λαμία, θα υπερασπιστεί και την εστία των «κυανοκίρινων».
Η άλλη τώρα, εκείνη του στόπερ, ίσως «τραβήξει» μερικές ημέρες, καθώς Νο1 στόχος δείχνει ο Δημήτρης Κολοβέτσιος. Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός δεν υπολογίζεται στον Παναθηναϊκό και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Το εξωτερικό είναι η προτεραιότητά του (ας μην ξεχνάμε πως έχει plus 200 συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία και πολύ καλό βιογραφικό), αλλά από το Emileon παρακολουθούν τις εξελίξεις. Πρόκειται για λύση πρώτης γραμμής και αν δεν βρει κάτι που να τον καλύπτει εκτός συνόρων, αυτόματα είναι πιθανό να γίνει κάτοικος Αγρινίου.
Ο Φάρλεϊ Ρόσα αποτελεί πια ουσιαστικά παρελθόν, καθώς θα συνεχίσει στα ΗΑΕ και στην Αλ Φουτζέιρα.