Άρης: Προς Ουγγαρία ή Μολδαβία ο Ντάτκοβιτς

Gazzetta team
Η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ απέρριψε την πρόταση του Άρη για τον Τόνι Ντάτκοβιτς και προσανατολίζεται να… στείλει τον παίκτη στην Ουγγαρία ή τη Μολδαβία,

Η πορεία αυτής της υπόθεσης φάνηκε από χθες (11/8) καθώς έγινε αντιληπτό ότι ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός απομακρύνεται για τον Άρη. Για την ακρίβεια, οι «κίτρινοι» συμφώνησαν με τον Τόνι Ντάτκοβιτς και κατάθεσαν πρόταση αγοράς των δικαιωμάτων του στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «sportske.jutarnji.hr», αυτή απορρίφθηκε από την κροατική ομάδα. «Παρότι ο Άρης Θεσσαλονίκης θέλει τον παίκτη, η Λοκομοτίβα δεν ενθουσιάστηκε από το ποσό της προσφοράς (160.000 ευρώ σε τέσσερις ισόποσες δόσεις) κι έτσι το πιθανότερο για τον Ντάτκοβιτς είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Ουγγαρία (Φεχερβάρ) ή στη Μολδαφία (Σερίφ) στην οποία προπονητής είναι ο Ζόραν Ζέκιτς.

Ο Άρης ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή ότι δεν προτίθεται να ανεβάσει το ποσό της προσφοράς στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και ήδη κινείται για την απόκτηση άλλου αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού.