Άρης: Πρώτη προπόνηση με χαμόγελα (vid)

Gazzetta team
Ο Άρης άρχισε την προετοιμασία του ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου με τον Μίκαελ Ένινγκ να περιμένει την ενσωμάτωση ενός… πακέτου παικτών μέσα στις επόμενες 48 ώρες.

Η πρώτη προπόνηση των «κίτρινων» έγινε στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου. Στη διάθεση του Μίκαελ Ένινγκ δεν βρέθηκε ο Τζέιμς Τζέγκο ο οποίος είχε μια πρώτη γνωριμία με τους συμπαίκτες του και θα ενταχθεί στο πρόγραμμα μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων, όπως και τον Χαβιέρ Ματίγια καθώς ο Ισπανός μέσος αναμένεται σήμερα (11/8) στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, ο Λούκας Σάσα αντιμετώπισε πρόβλημα στην ανταπόκριση πτήσεων και η επιστροφή του υπολογίζεται μέσα στις επόμενες δύο ημέρες, ενώ ο Φακούντο Μπερτόλιο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ο Γερμανός προπονητής περιμένει την ενσωμάτωση κι άλλων παικτών στη διάρκεια της εβδομάδας. Για την ακρίβεια, την Πέμπτη (13/8) αναμένεται να φθάσει στη Θεσσαλονίκη ο Κριστιάν Γκανέα ούτως ώστε να υποβληθεί σε εξετάσεις, να υπογράψει το διετές συμβόλαιο συνεργασίας του με τους «κίτρινους» και φυσικά να μπει στην ομάδα. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Δημήτρη Μάνο με τον οποίον υπάρχει συμφωνία για συμβόλαιο διετούς διάρκειας, ενώ εντός της εβδομάδας προβλέπεται να τελειώσουν (τουλάχιστον) δύο ακόμη μεταγραφικές υποθέσεις.