Ξάνθη-Απόλλωνας: Στις 7 Αυγούστου η κλήρωση

Δημήτρης Τομαράς
Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως την Παρασκευή 7 Αυγούστου και ώρα 10:30 θα διενεργηθεί στα γραφεία της η κλήρωση των αγώνων μπαράζ Ξάνθη - Απόλλωνα για μια θέση στο πρωτάθλημα της Super League 1 της προσεχούς σεζόν.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για το μπαράζ:
Η κλήρωση των μπαράζ Ξάνθη-Απόλλωνας
Την Παρασκευή 7 Αυγούστου και ώρα 10:30 θα διενεργηθεί στα γραφεία της Ε.Π.Ο. η κλήρωση των αγώνων μπαράζ Ξάνθη-Απόλλωνας για μια θέση στο πρωτάθλημα της Super League 1 της προσεχούς σεζόν.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος αγώνας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 22 Αυγούστου και ο δεύτερος στις 29 Αυγούστου.

Διαβάστε επίσης:

  • href="https://www.gazzetta.gr/football/superleague2/article/1501046/apollon-smyrnis-sto-diaititiko-dikastirio-kata-toy-mparaz ? utm_source=gztArticles&utm_medium=ReadMore&utm_campaign=bottom_1">Απόλλων Σμύρνης: Στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά του μπαράζ
  • href="https://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1498924/xanthi-apollon-smyrnis-sovara-tora-mporei-na-ginei-mparaz ? utm_source=gztArticles&utm_medium=ReadMore&utm_campaign=bottom_2">Ξάνθη - Απόλλων Σμύρνης: Σοβαρά τώρα, μπορεί να γίνει το μπαράζ;