ΠΑΟΚ-Ρέκα: Ένα μπακ που θυμίζει… Μπολτ! (pics & vids)

ΠΑΟΚ-Ρέκα: Ένα μπακ που θυμίζει… Μπολτ! (pics & vids)

bet365

Οι αναφορές πολωνικών και ιταλικών ιστοσελίδων φέρνουν τον 25χρονο Πολωνό αριστερό μπακ, Αρκάντιους Ρέκα, στο μεταγραφικό προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος» αναζητά επιλογές για την αριστερή πλευρά της αμυντικής γραμμής του, με τον Μάριο Τσαούση να επιστρέφει και να ξεκινάει προετοιμασία, μετά τον πετυχημένο δανεισμό του στο Βόλο.

Δανεικός αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν και ο Αρκάντιους Ρέκα, που ανήκει στην Αταλάντα και παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στη Σπαλ. Ο ΠΑΟΚ κοιτάζει την περίπτωση του μαζί με τη Λοκομοτίβ Μόσχας και κάποιες μικρομεσαίες ιταλικές ομάδες.

Ο 25χρονος Πολωνός αμυντικός, μετά τον υποβιβασμό της Σπαλ, αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τους συμπατριώτες του να υποστηρίζουν ότι πρώτη επιλογή του είναι η παραμονή στο ιταλικό πρωτάθλημα.

«Θύμισε Μπολτ»!

Στα «χάιλαιτ» της παρουσίας του στο Καμπιονάτο είναι η εντυπωσιακή προσπάθεια του κόντρα στην ομάδα όπου ανήκει, την Αταλάντα, τον περασμένο Ιανουάριο όταν η Σπαλ σημείωσε μια απίστευτη εκτός έδρας νίκη επικρατώντας με 1-2 μέσα στο Μπέργκαμο.

«Ο Ρέκα αναβόσβησε σαν τον Μπολτ», έγραψε ο Ιταλικός Τύπος. «Στο 54ο λεπτό, ο Ρέκα θύμισε στο σπριντ τον Γουσέιν Μπολτ. Αφού ξεκίνησε από το δικό του μισό, έφτασε στο ύψος του πέναλτι στην αντίπαλη περιοχή πασάροντας την κατάλληλη στιγμή στον Αντρέα Πετάγκνι για το γκολ της ισοφάρισης».

Δείτε στο video που ακολουθεί την προσπάθεια του Πολωνού αμυντικού.

Η ακτινογραφία

Ο Αρκάντιους Ρέκα -σύμφωνα με το repress.gr- αποτελεί έναν από τους ποδοσφαιριστές που έκαναν το δρομολόγιο Πολωνία – Ιταλία μετά από γεμάτες σεζόν στο Πολωνικό πρωτάθλημα, και μάλιστα σε νεαρή ηλικία. Έχει μετρήσει 56 παιχνίδια σε επίπεδο Β’ κατηγορίας Πολωνίας, 65 σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας και 25 σε επίπεδο Serie A.

«Οι αριθμοί του δείχνουν πως είναι ένα μπακ που παίρνει όλη την αριστερή γραμμή, ο οποίος στηρίζεται στην ταχύτητα και την τεχνική του».

Εχει αγωνιστεί στις μικρές εθνικές ομάδες της Πολωνίας, Under 20 και Under 21, κάνοντας ντεμπούτο στις 6 Σεπτεμβρίου 2018 με την εθνική Πολωνίας εναντίον της Ιταλίας (1-1) για το Nations League. Μετράει 8 συμμετοχές.

Δείτε την ακτινογραφία του Αρκάντιους Ρέκα μέχρι σήμερα:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα