Περέα: Το μυαλό μας στο γήπεδο

Περέα: Το μυαλό μας στο γήπεδο

Νίκος Αθανασίου
Περέα: Το μυαλό μας στο γήπεδο

bet365

Ο Χουάν Χοσέ Περέα μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ και δήλωσε ανυπόμονος για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κολομβιανού επιθετικού στην κάμερα της NOVA:

Αισθάνομαι καλά, έχω όρεξη και θέληση να κάνω τα πράγματα σωστά, όπως τα ζητήσει ο προπονητής. Είμαι μια χαρά για να κάνω τα πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

-Μετά από μια βαριά ήττα σε τι κατάσταση είναι η ομάδα;

«Αισθάνομαι πως δουλεύουμε καλά στις προπονήσεις. Τα αποτελέσματα δεν έρχονται απ’ τη μια στιγμή στην άλλη. Είμαι αισιόδοξος πως θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο Ηράκλειο».

-Τι πρέπει να κάνετε για να νικήσετε έναν αντίπαλο που σας δυσκολεύει;

«Αυτή την εβδομάδα δουλέψαμε στο θέμα αντιμετώπισης του αντιπάλου. Ο προπονητής είδε πολλά βίντεο. Δουλέψαμε καλά, συνεχίζουμε και είμαι σίγουρος πως μπορούμε να γυρίσουμε με τους βαθμούς από την Κρήτη».

-Σας έχει επηρεάσει το κλίμα με τις αποχωρήσεις στην ομάδα;

«Πιστεύω πως όλοι στην ομάδα, το προπονητικό σταφ και οι παίκτες, είμαστε καλοί επαγγελματίες. Η σκέψη μας είναι στον αγωνιστικό χώρο. Με καλή θέληση και θετική ενέργεια θα βγάλουμε τα πράγματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

-Στη λατινική Αμερική είναι σε έξαρση ο κορονοϊός. Εσύ είσαι πολλά χιλιόμετρα μακριά. Ανησυχείς;

«Είναι μια δύσκολη κατάσταση στη νότια Αμερική. Θέλω να στείλω τους χαιρετισμούς μου εκεί και στην Κολομβία. Πρωτόγνωρη κατάσταση, την βιώσαμε κι εδώ. Η οικογένειά μου είναι καλά, μιλάω μαζί τους και με τη βοήθεια του Θεού θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτή την πανδημία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα