Μήπως υπάρχει παίκτης σε στιλ Ποντένσε στο ρόστερ του Ολυμπιακού;

Ο Κ. Νικολακόπουλος καταγράφει στο blog του στο gazzetta μία…αντιεμπορική άποψη αναφορικά με έναν αντιΠοντένσε από το νυν ρόστερ του Ολυμπιακού!

Η Bundesliga επέστρεψε με Live Streaming* και προσφορές* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αποτελεί κοινό μυστικό ότι ο Μαρτίνς ένα παίκτη έχει ζητήσει από τον Ολυμπιακό για τις μεταγραφές του καλοκαιριού, έναν αντιΠοντένσε. Απολύτως λογικό, αφού ο Πορτογάλος δεν αντικαταστάθηκε και λείπει από την ομάδα.

Μόνο που, όπως όλα δείχνουν (γιατί σε αυτή την περίεργη εποχή ποτέ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος), ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του πριν τη νέα σεζόν, πολλά παιχνίδια ακόμη μπροστά του: δέκα για τα πλέϊ οφς και τουλάχιστον ένα ημιτελικό Κυπέλλου και μία ρεβάνς Γιουρόπα Λιγκ. Άρα, μίνιμουμ 12 παιχνίδια-που μπορεί να γίνουν και 15.

Συνεπώς, το σημαντικό είναι το πώς θα παρουσιαστεί τώρα ο Ολυμπιακός. ΑντιΠοντένσε στο ρόστερ αυτή την στιγμή δεν υπάρχει, αφού ο Μορ, που αποκτήθηκε γι΄ αυτό το λόγο φαίνεται να μην έχει τύχη, καθώς δεν απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του προπονητή. Η λογική λέει ότι ο Μαρτίνς θα στηριχθεί για τα άκρα της επίθεσης κατά κύριο λόγο στον Βαλμπουενά και στους Μασούρα, Ραντζέλοβιτς, καθώς έτσι είχε γίνει στο κρίσιμο διάστημα των 2,5 πρώτων μηνών του 2020.

Η, μήπως υπάρχει αντιΠοντένσε στο ρόστερ. Γνώμη μου είναι ότι υπάρχει ένας παίκτης στο ρόστερ του Ολυμπιακού με αρκετά από τα χαρακτηριστικά που έχει στο παιχνίδι του ο Ποντένσε. Όχι με την ίδια ποιότητα, αλλά με αρκετά όμοια στοιχεία. Και παρότι ξέρω ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μου για να δικαιωθώ, εγώ θα το γράψω, αν και καταλαβαίνω ότι θα γίνω αντιεμπορικός: τον Μπρούνο εννοώ. Τον Βραζιλιάνο που πήρε πέρσι ο Ολυμπιακός από τον Ατρόμητο.

Ο Μπρούνο, όπως τον είχαμε δει ενάμιση χρόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα με το Περιστέρι, αλλά κι όπως επιβεβαιώσαμε σε αυτά τα πολύ λίγα ματς που τον είδαμε με την ερυθρόλευκη, έχει κάποια στοιχεία στο παιχνίδι του που πραγματικά μπορεί να βοηθήσουν μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, που συνήθως προσπαθεί να σπάσει καλά οργανωμένες άμυνες. Έχει τεχνική κατάρτιση, ντρίμπλα, διείσδυση, μπορεί να πάει στο ένας μ΄ ένα με επιτυχία και σε πιο κλειστούς χώρους. Σίγουρα χρειάζεται καλύτερα τελειώματα και στην πάσα και στο σουτ, όμως έχει το μπάσιμο, έχει την προσποίηση, μπορεί να αδειάσει τον αντίπαλο αμυντικό, ενώ είναι και ταχύς κυνηγός.

Αυτό το λίγο που έπαιξε στον Ολυμπιακό το Δεκέμβρη (το 90λεπτο με τη Λάρισα και περίπου άλλα 45 λεπτά στο Αγρίνιο και στο Βόλο), ο Μπρούνο «κάτι» μας έδειξε. Δεν πέρασε απαρατήρητος. Και πάνω που ο Μαρτίνς τον έβαλε δύο συνεχόμενα παιχνίδια βασικό, στο δεύτερο με το Βόλο, στάθηκε πολύ άτυχος, έπαθε τη ζημιά στο πόδι του και έμεινε πολύ πίσω, σχεδόν τρεις μήνες νοκ άουτ!

Τώρα ο Βραζιλιάνος προπονείται κανονικά και με τα πολλά και μαζεμένα παιχνίδια του Ολυμπιακού ίσως πάρει πάλι την ευκαιρία από τον προπονητή. Για να επιβεβαιώσει η, να διαψεύσει την εκτίμηση ότι από το υπάρχον ρόστερ αυτός πλησιάζει στο στιλ παιχνιδιού του Ποντένσε…

Άσχετο: https://twitter.com/Esp_Interativo/status/1257678941399035904