Η νέα συνάντηση Καρυπίδη-Χαριστέα-Ένινγκ θα οδηγήσει σε οριστικές αποφάσεις

Στη συνάντηση της περασμένης εβδομάδας, ο Θόδωρος Καρυπίδης πήρε στα χέρια του τη λίστα των εισηγήσεων των Άγγελου Χαριστέα, Μίκαελ Ένινγκ και σ’ αυτή που θα ακολουθήσει εντός της εβδομάδας προβλέπεται να ληφθούν οριστικές αποφάσεις.

Η διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα δεν ξεπέρασε τη μιάμιση ώρα. Ουσιαστικά ήταν η πρώτη συζήτηση μεταξύ των τριών ανδρών έπειτα από την αλλαγή των αγωνιστικών και οικονομικών δεδομένων και της δεύτερης ποινής απαγόρευσης μεταγραφών που επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA. Στη διάρκεια της συζήτησης, το τεχνικό επιτελείο μαζί με τον Άγγελο Χαριστέα κατέθεσαν τα δύο σχέδια τους. Κοινός παρονομαστής αυτών είναι η ανανέωση συγκεκριμένων συμβολαίων. Ουσιαστική συζήτηση δεν έγινε καθώς εκείνη τη στιγμή ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν ήταν σε θέση να αναφέρει με ακρίβεια τον αγωνιστικό προϋπολογισμό της επόμενης χρονιάς. Πήρε τα δύο αγωνιστικά πλάνα και μέσα στην εβδομάδα προβλέπεται να γίνει νέα συνάντηση με σκοπό τη λήψη οριστικών αποφάσεων.

Εκεί θα εξεταστούν τα δεδομένα της κάθε υπόθεσης ανανέωσης αφού η καθεμία έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες. Υπό την έννοια, ότι στην περίπτωση του Χαβιέρ Ματίγια υπάρχει η διαφωνία για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου, ενώ στην αντίστοιχη Μπρούνο Γκάμα διαπιστώθηκε σημαντική οικονομική διαφορά. Για τον Ντάνι Λάρσον, δεν έχει αποφασιστεί να του κατατεθεί πρόταση υπογραφής νέου συμβολαίου, ενώ μέχρι πρότινος οι Κουέστα, Κόρχουτ, Ντιγκινί δεν ήταν στο πλάνο της επόμενης χρονιάς. Γι’ αυτόν τον λόγο, η συνάντηση που προβλέπεται να γίνει εντός της εβδομάδας θα είναι από αυτές που θα κρίνουν την πολιτική του Άρη σε αγωνιστικό επίπεδο.