Αστέρας Τρίπολης: Προπονήσεις των τεσσάρων γκρουπ σε τέσσερα γήπεδα!

Ο Αστέρας επιστρέφει κι αυτός στο γήπεδο. Τι μέτρα, όμως, έχουν φροντίσει να πάρουν οι Αρκάδες για ασφαλείς προπονήσεις;

bwin: Κορυφαίες οnline αποδόσεις στην ePremier League. |21+

Στον Αστέρα Τρίπολης επιστρέφουν στην πραγματικότητα των προπονήσεων εντός γηπέδου. Εδώ και 55 μέρες, απ' όταν ξεκίνησε ο εγκλεισμός, τι έκαναν οι κιτρινομπλέ;

Ύστερα από 2 εβδομάδες όπου οι παίκτες έκαναν το ατομικό τους πρόγραμμα ξεκίνησαν οι ομαδικές προπονήσεις μέσω κάμερας. Ετσι σε 6 εβδομάδες έγιναν 16 workout, ενώ ταυτόχρονα οι παίκτες ακολουθούσαν και τρέξιμο.

Όλα αυτά υπό την παρακολούθηση του γυμναστή της ομάδας, Παύλου Γκότση, ο οποίος έλεγχε μέσω εφαρμογής τα πεπραγμένα του καθενός.

Ετσι, τώρα που η ομάδα επιστρέφει στο γήπεδο, θα υπάρξει συνέχεια της προετοιμασίας των όσων έκανα τόσο καιρό. Μόνο που πλέον θα μπουν στο πρόγραμμα και πιο εξειδικευμένα τρεξίματα στον αγωνιστικό χώρο όπου θα υπάρχουν και ασκήσεις με μπάλα.

Πως θα γίνουν όλα αυτά με ασφάλεια; Αρχικά να πούμε ότι στον Αστέρα σήμερα το πρωί θα ξεκινήσουν τα τεστ κατά του Covid-19. Από εκεί και πέρα, ο Παύλος Γκότσης έχει χωρίσει την ομάδα σε 4 γκρουπ των 8 παικτών. Αυτά τα γκρουπ δεν πρόκειται να αλλάξουν στη συνέχεια.

Μάλιστα, το κάθε γκρουπ θα έχει το δικό του γήπεδο, μιας και οι εγκαταστάσεις του «Κολοκοτρώνης» διαθέτουν τέσσερα διαφορετικά γήπεδα. Σημαντικό, δε, είναι πως δεν θα γίνεται χρήση των αποδυτηρίων. Οι παίκτες θα πηγαίνουν με τα αυτοκίνητά τους, θα ακολουθούν το πρόγραμμα των 40-45 λεπτών και θα φεύγουν για τα σπίτια τους.

Όλα αυτά μέχρι να υπάρξει η απόφαση για ομαδικές προπονήσεις. Μέχρι τότε, γήπεδο με προσοχή και αυστηρά μέτρα προφύλαξης.