«Μισή» η ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη!

Δημήτρης Βέργος
«Μισή» η ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη!

bet365

Πάρα πολλά τα προβλήματα των απουσιών για τον Μάσιμο Καρέρα ενόψει της αναμέτρησης στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο, καθώς ο Ιταλός κόουτς της ΑΕΚ δεν υπολογίζει συνολικά 10 παίκτες!

Η ΑΕΚ κλείνει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της για την κανονική διάρκεια της σεζόν αντιμετωπίζοντας τον ουραγό Πανιώνιο την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη (19:00) σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Μάσιμο Καρέρα έχει ένα... βουνό από προβλήματα να διαχειριστεί. Ο Ιταλός κόουτς της Ένωσης συνολικά δεν υπολογίζει 10 ποδοσφαιριστές!

Τσιγκρίνσκι, Γαλανόπουλος και Μπάρκας, όπως είναι γνωστό, δεν θα υπολογίζονταν, ενώ τελευταία στους τραυματίες προστέθηκαν τόσο ο Οικονόμου με θλάση, όσο και ο Λόπες, με τον Πορτογάλο να μένει βέβαια προληπτικά εκτός λόγω των ενοχλήσεων που ένιωθε στο γαστροκνήμιο. Ο Ολιβέιρα, όπως αναμενόταν, έμεινε επίσης εκτός αποστολής λόγω των ενοχλήσεων στους κοιλιακούς - προσαγωγούς, ακολουθώντας πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο.

Επίσης ο Καρέρα δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Βράνιες και Λιβάια, ενώ στην αποστολή δεν βρίσκεται ούτε ο Κρίστιτσιτς καθώς αποφασίστηκε να μην αγωνιστεί μιας και ήταν στο όριο καρτών και θα κινδύνευε να χάσει δύο ματς των πλέι οφ αν δεχόταν την έβδομη κίτρινη στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Εκτός 18αδας έμεινε και ο ανέτοιμος Γιακουμάκης, με τον Καρέρα να παίρνει στην αποστολή τους νεαρούς Λάτσι, Χριστόπουλο και Μαχαίρα.

Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λάτσι, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Αραούχο, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

Τα πλάνα του Καρέρα

Ο Καρέρα πρόκειται να παρατάξει ένα 4-3-3 στη Νέα Σμύρνη, με τον 17χρονο Λάτσι να αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο κέντρο της άμυνας. Ο Τσιντώτας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Χουλτ, Λάτσι, Σβάρνας και Παουλίνιο τετράδα στην άμυνα, στον χώρο της μεσαίας γραμμής οι Σιμάνσκι, Σαμπανάτζοβιτς και Μάνταλος, στα άκρα οι Αλμπάνης και Βέρντε και στην κορυφή της επίθεσης ο Αραούχο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα