Λοβέρα: «Παράδειγμα για μένα ο Ποντένσε»

Δημήτρης Τομαράς
Ο Μάξι Λοβέρα σε τηλεοπτική συνέντευξή του μίλησε για τον Ντάνιελ Ποντένσε, τον Ολυμπιακό και το ματς με αντίπαλο τον Ατρόμητο αλλά και την συνεργασία του με το Εμρέ Μορ.
Ο Λοβέρα είπε στη NOVA για:
Το πρόβλημα που είχε από το παιχνίδι με την Λαμία: Δεν ήταν κάτι σημαντικό ήταν ένα χτύπημα και σήμερα (Παρασκευή) προπονήθηκα καλά. Προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο για την ομάδα & ημέρα με την ημέρα δουλεύω για αυτόν τον σκοπό.
Τα παιχνίδια με Ατρόμητο και Πανιώνιο: Τα παιχνίδια με βοηθούν να βρίσκω ρυθμό και να κερδίζω σε αυτοπεποίθηση. Προσπαθώ να εκμεταλλεύομαι κάθε ευκαιρία που μου δίνεται.
Την προσαρμογή του: Δυσκολεύτηκα τους πρώτους μήνες διότι ήταν μια τελείως διαφορετική πραγματικότητα για εμένα: η γλώσσα & το φαγητό ήταν διαφορετικά, αλλά τώρα είναι όλα πολύ καλά.
Τον Ποντένσε και την μεταγραφή του: Θέλω να τον συγχαρώ για ακόμα μια φορά. Προπονούμαστε καθημερινά & βελτιωνόμαστε για να πετύχουμε τέτοια πράγματα. Είναι ένα παράδειγμα για μένα και γενικά.
Τον Ατρόμητο: Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς είναι μια καλή ομάδα. Δεν περιμένουμε εύκολο παιχνίδι: πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να τα δώσουμε όλα.
Τον Εμρέ Μορ και το πως μπορούν να συνεργαστούν: Τον έχω δει στις προπονήσεις. Έχει σπουδαία τεχνική, είναι καλός ποδοσφαιριστής και μαζί μπορούμε να κάνουμε ωραία πράγματα.