Εκδικάζεται η έφεση του Άρη για Ντουρμισάι

Gazzetta team
Αύριο θα εξεταστεί η έφεση της ΠΑΕ Άρης για τον Φιορίν Ντουρμισάι στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.

Η Επιτροπή Ιδιότητας της ΕΠΟ αποφάσισε την ανάκληση του δελτίου του Ντουρμισάι λόγω της απαγόρευσης μεταγραφών που επέβαλε στους «κίτρινους» η παγκόσμια ομοσπονδία και με την έφεσή τους οι «κίτρινοι» ζητούν την ανάκληση της απόφασης και την ενεργοποίηση του δελτίου του παίκτη. Το διαιτητικό δικαστήριο θα συνεδριάσει αύριο (23/1, 16:00) και η ΠΑΕ Άρης ζήτησε την άμεση έκδοση της απόφασης.

Πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του Άρη έκανε ο Φιορίν Ντουρμισάι ο οποίος ζητά να μην ισχύσει η ανάκληση του δελτίου του και ουσιαστικά να γίνει δεκτή η έφεση που κατέθεσαν οι Θεσσαλονικείς. Αντιθέτως, πρόσθετη παρέμβαση έκαναν και πέντε πρώην ποδοσφαιριστές του Άρη (σ. σ. Κουλουχέρης, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Αραβίδης, Καπετάνος) ζητώντας να παραμείνει η ανάκληση του δελτίου του παίκτη. Πιο αναλυτικά:

ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ - ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 23.01.2020 ΏΡΑ: 16.00

HFF MEDIA DPT. Ε.Π.Ο.

Τετ 22/1/2020 1:56 μ.μ.

1.Εφεση της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ "Ο ΑΡΗΣ" ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» κατά της υπ’ αριθμ. 556/2020 απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών της ΕΠΟ

2. Πρόσθετη παρέμβαση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Φιορίν Ντουρμισάϊ του Αλί υπέρ της από 20/1/2020 έφεσης της ΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ "Ο ΑΡΗΣ" ΠΑΕ και κατά της υπ’ αριθμ. 556/2020 απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών της ΕΠΟ.

3. Πρόσθετη παρέμβαση των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών: α) Χρήστου ΑΡΑΒΙΔΗ, β) Ευθύμιου ΚΟΥΛΟΥΧΕΡΗ, γ) Κωνσταντίνου ΚΑΠΕΤΑΝΟΥ, δ) Γρηγορίου ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑ και ε) Εμμανουήλ ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΝΟΥ υπέρ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ και της διατήρησης- επικύρωσης 1) της από 17.1.2020 απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών της ΕΠΟ και της ανάκλησης του Δελτίου του ποδοσφαιριστή Φιοριν ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΙ , 2) της από 7.11.2019 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής (Disciplinary Committee) της FIFA και κατά της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ