Επίσκεψη των οπαδών της Πλόβντιβ στον Βούλγαρο Πρωθυπουργό για τον θάνατο του Τόσκο

Gazzetta team
Αντιπροσωπεία των οπαδών της Μπότεβ Πλόβντιβ επισκέφτηκε σήμερα τον Πρωθυπουργό Βουλγαρίας και ζήτησε την παρέμβασή του για να διαλευκανθεί η υπόθεση θανάτου του Τόσκο.

Ο Βούλγαρος οπαδός έχασε τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη στη διάρκεια συμπλοκών και αντιπροσωπεία των οπαδών της Πλόβντιβ επισκέφτηκαν σήμερα (20/1) τον Βούλγαρο Πρωθυπουργό, Μπόικο Μπορίσοφ, ζητώντας την παρέμβασή του στις ελληνικές αρχές με σκοπό τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Στις 5 Ιανουαρίου ο οπαδός της Μπότεφ, Τόσκο Μποζαντζίσι βρήκε τραγικό θάνατο στη Θεσσαλονίκη, όταν τον παρέσυρε αυτοκίνητο έπειτα από καταδίωξη οπαδών! Η οικογένεια του αδικοχαμένου οπαδού, αλλά και φίλοι της ομάδας συναντήθηκαν με τον Πρωθυπουργό της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ, ζητώντας του να παρακολουθήσει από κοντά την εξέλιξη της υπόθεσης. «Εξέφρασα τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες και στους φίλους του νεαρού Βούλγαρου που δολοφονήθηκε στην Ελλάδα, του Τόσκο Μποζαντζίσι. Ο αθλητισμός πρέπει να σκορπίζει χαρά στους ανθρώπους, οι περιπτώσεις χουλιγκανισμού και βίας είναι απαράδεκτες. θα συνεχίσω να παρακολουθώ την υπόθεση και να ενεργώ. Έχω αναθέσει στον Υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Danail Kirilov, να ενεργοποιήσει όλους τους διεθνείς νομικούς μηχανισμούς, καθώς και να ζητήσει όλες τις πληροφορίες σχετικά με την έρευνα που διεξάγεται στην Ελλάδα» τόνισε ο Πρωθυπουργός.