Μπακούτσης: «Ευχαριστώ τον κ. Ένινγκ, ελπίζω να πάρω κι άλλο χρόνο»

Gazzetta team
Ο Πέτρος Μπακούτσης ευχαρίστησε τον Μίκαελ Ένινγκ για τον χρόνο συμμετοχής που του δίνει, στάθηκε και στον αυριανό (19/1) αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Άρη μίλησε στα κανάλια Novasports και αρχικά αναφέρθηκε στην αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη. «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα με ποιοτικές μονάδες σε κάθε θέση. Δεν είναι εύκολο παιχνίδι, αλλά πάντα παλεύουμε για τη νίκη και παίζουμε γι’ αυτήν. Έχουμε να διαχειριστούμε μεγάλες απώλειες (Μπρούνο Γκάμα, Λούκας Σάσα, Τόνσο), πρέπει να καλύψουμε με επάρκεια τα κενά τους».

Ρωτήθηκε για την καταπόνηση των διαδοχικών αγώνων αλλά τη φιλοσοφία της ομάδας του και απάντησε… «είναι λογικό να υπάρχει κούραση αλλά γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο προπονούμαστε. Εκτός αυτού περνάμε ευχάριστα παίζοντας και είναι θετικό πως παίρνουμε και χρόνο συμμετοχής. Η ομάδα έχει επιθετικό στιλ παιχνιδιού και παίρνουμε πολλά από την πίεση που ασκούμε ψηλά στον αντίπαλο». Σε ερώτηση για τον δικό του ρόλο και τον χρόνο συμμετοχής που του δίνει ο Μίκαελ Ένινγκ, απάντησε. «Είμαι χαρούμενος. Ευχαριστώ τον κ.Ενινγκ για την εμπιστοσύνη του. Ελπίζω να πάρω κι άλλα λεπτά μέχρι το τέλος της χρονιάς. Θέλω να παίξω σε υψηλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Ευρώπης».