ΠΑΟΚ: Ο Γιαννούλης και η ανάγκη ενίσχυσης στα αριστερά

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει το ψάξιμο στην ευρωπαϊκή αγορά για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, που θα έρθει να δώσει ανάσες στον Δημήτρη Γιαννούλη

Ασχέτως με την όποια εξέλιξη παρουσιάσει ή όχι το θέμα της πώλησης του Δημήτρη Γιαννούλη, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ.

Η έρευνα έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό, ο Μάριο Μπράνκο έχει κάνει αρκετές επαφές, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν ξεκαθαρίσει από τη λίστα των υποψηφίων μια συγκεκριμένη περίπτωση αριστεροπόδαρου αμυντκού την οποία και θέλουν να τρέξουν άμεσα.

Ο Αμπέλ Φερέιρα επανειλημμένως έχει μιλήσει για «δύο ποιοτικούς παίκτες σε κάθε θέση» και το κενό στο αριστερό άκρο «φώναζε» από το καλοκαίρι. Γι’ αυτό και ο Γιαννούλης έκανε 24/24 90λεπτα, καθώς δεν υπάρχει ενναλακτική λύση, ενώ τη θέση του στον αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, απ’ όπου θα απουσιάσει λόγω καρτών, θα πάρει για ένα ματς ο Αντρέ Βιεϊρίνια εκτός κι αν ετοιμάζει κάτι άλλο, που δεν το νομίζουμε, ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Πάντως, στο παιχνίδι του κυπέλλου κόντρα στον ΟΦΗ ο Φερέιρα μας προϊδέασε και για κάτι διαφορετικό. Συγκεκριμένα άλλαξε ρόλους στα δύο αμυντικά μπακ του και έδωσε περισσότερη επιθετική ελευθερία στον δεξιοπόδαρο Ροντρίγκο (την Κυριακή θα παίξει ο Μάτος), κρατώντας πίσω τον αριστεροπόδαρο Γιαννούλη. Κάτι που μπορεί να δούμε και με τον Βιεϊρίνια.