Το εμπάργκο των ΗΠΑ... έδιωξε τον Στραματσόνι που το ξανασκέφτεται!

Νίκος Αθανασίου
Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού είναι πιθανό να επιστρέψει στο Ιράν μετά τις υπέρ του διαδηλώσεις ενώ οι κυρώσεις των ΗΠΑ στην χώρα είναι ο λόγος που έφερε το αρχικό «διαζύγιο»!

Ο Αντρέα Στραματσόνι παραιτήθηκε από τον πάγκο της Έστεγκλαλ, με την ομάδα να βρίσκεται στην κορυφή του ιρανικού πρωταθλήματος μετά από 13 αγωνιστικές! Οι οπαδοί του συλλόγου βγήκαν στους δρόμους μετά την εξέλιξη αυτή και ζητούν την άμεση επιστροφή του! Ο Ιταλός τεχνικός που έχει ως βοηθό του, τον Σεμπάστιαν Λέτο, αναγκάστηκε να αφήσει την ομάδα όχι για οικονομικούς λόγους που προκύπτουν από το κλαμπ. Ίσα-ίσα που η Έστεγκλαλ είναι αρκετά εύρωστη και «πλούσια» ομάδα.

Το εμπάργκο των ΗΠΑ στο Ιράν είναι ο λόγος που έφερε το «διαζύγιο», καθώς δεν μπορούν να «εμφανιστούν» χρήματα στον λογαριασμό του Ιταλού προπονητή! Παρά τις διαβεβαιώσεις από την διοίκηση, ο Στραματσόνι δεν πληρώθηκε και αποφάσισε να επιστρέψει στην Ρώμη.

Πάντως, η απόφασή του δεν είναι οριστική. Μετά την αντίδραση των οπαδών και την παρέμβαση του υπουργού εξωτερικών αλλά και του υπουργού αθλητισμού της χώρας, το πιθανότερο σενάριο να είναι να επιστρέψει και να συνεχίσει να προπονεί την Εστεγκλάλ!