Παναθηναϊκός: Η ατυχία, το πείσμα και η εμπιστοσύνη στον Αλεξανδρόπουλο

Νίκος Αθανασίου
Για όσκαρ ατυχίας ο τραυματισμός του νεαρού μέσου στην προπόνηση του Σαββάτου, ο οποίος θα γυρίσει πιο δυνατός, την ώρα που στον Παναθηναϊκό ποντάρουν πολλά στην εξέλιξη του για το παρόν και το μέλλον.

Απέναντι στην Παναχαϊκή κατάφερε να ξεχωρίσει και πάλι για την ωριμότητα και την σοβαρότητα που έχει στο παιχνίδι του, αν και μόλις 18 ετών. Θα ταξίδευε κανονικά στον Βόλο, ως μέλος της αποστολής και είχε πιθανότητες να αγωνιστεί. Ακόμη και ως βασικός. Η ατυχία, όμως, του χτύπησε την πόρτα στην προπόνηση του Σαββάτου, έσπασε το χέρι του και θα μείνει εκτός για περίπου ενάμισι μήνα!

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος σε μία ανύποπτη φάση, έπεσε στο έδαφος για να κάνει τάκλιν, το βάρος του σώματος έπεσε στο χέρι και κάπως έτσι έγινε η ζημιά. Μάλιστα, δεν αποχώρησε από το πρόγραμμα και έβγαλε κανονικά ολόκληρη την προπόνηση, δείγμα της νοοτροπίας του.

Στα αποδυτήρια και όταν κρύωσε το χέρι του, το ιατρικό επιτελείο κατάλαβε από τους πόνους του μικρού πως υπήρχε πρόβλημα και τα υπόλοιπα είναι γνωστά.

Ο διεθνής άσος παρά το αρχικό σοκ, δεν είναι από τους παίκτες που το βάζει κάτω. Αυτό κατάλαβαν τόσο οι συμπαίκτες του όσο και το τεχνικό τιμ, οι οποίοι θεωρούν πως θα γυρίσει πιο δυνατός και έτοιμος να λάμψει πάνω στο χορτάρι.

Εξάλλου, ο Αλεξανδρόπουλος θεωρείται στον Παναθηναϊκό, ως ένα πολύ σημαντικό ποδοσφαιρικό κεφάλαιο για το παρόν και το μέλλον. Κάτι που δείχνει και η πρόσφατη επέκταση στο συμβόλαιο του μέχρι το 2023. Στο ᾽᾽πράσινο στρατόπεδο᾽᾽ πιστεύουν πάρα πολύ στα ποδοσφαιρικά χαρίσματα του νεαρού κεντρικού μέσου, τα οποία συνδυάζονται με μία προσωπικότητα που πατά στο έδαφος, έχει στο μυαλό του μόνο το ποδόσφαιρο και αποκλειστικά αυτό. Στοιχείο πολύ σημαντικό για ένα 18χρονο παιδί στην εποχή μας...