ΟΦΗ: Συνδράμει στην οργάνωση δωρεάν υπερήχων μαστού

Gazzetta team
Σην προσφορά δωρεάν υπερήχου μαστού σε γυναίκες της Κρήτης στέκεται αρωγός ο ΟΦΗ, στο πλαίσιο της εκστρατείας για την καταπολέμηση του αντίστοιχου είδους καρκίνου

Άλλη μία δράση για την πρόληψη και την ενημέρωση για τον καρκίνο μαστού αναλαμβάνει ο ΟΦΗ σε συνδυασμό με την ΜΚΟ «Στόχος – Πρόληψη».

Στο πλαίσιο της συντονισμένης τους εκστρατείας, θα προσφέρουν δωρεάν υπερήχους σε 15 γυναίκες την προσεχή Τετάρτη (16/10), ενώ θα συνδιοργανώσουν και εκδήλωση όπου θα παρευρεθούν μέλη της κρητικής ΠΑΕ αλλά και του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 σε συνεργασία με την Εταιρία Πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού, "Στόχος - Πρόληψη", συνεχίζουν τις δράσεις τους για την ενημέρωση, πρόληψη και καταπολέμηση της νόσου. Στο πλαίσιο αυτών η εταιρία "Στόχος - Πρόληψη" θα πραγματοποιήσει δωρεάν υπέρηχο μαστού στις πρώτες 15 γυναίκες που θα δηλώσουν συμμετοχη (9:00 - 14:00) στο 2810 319396. Ο υπέρηχος θα γίνει την Τετάρτη 16/10 στο πλαίσιο του party που θα κάνει στα γραφεία της η εταιρία "Στόχος - Πρόληψη" και στο οποίο θα παρευρεθούν μέλη της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925!».