Ο Κουέστα άρχισε πρόγραμμα αποκατάστασης

Gazzetta team
Ο Χουλιάν Κούεστα βρίσκεται σε στάδιο της αποκατάστασης έπειτα από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην κλείδα κι αυτό προβλέπεται να έχει διάρκεια 2½ μηνών.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων του Άρη, ο Ισπανός τερματοφύλακας θα είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου το αργότερο στις αρχές του επόμενου έτους. Στο μεταξύ, οι «κίτρινοι» άρχισαν την προετοιμασία τους για τον Κυριακάτικο αγώνα (6/10,19:30) με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (06/10, 19:30), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Στην προπόνηση, που ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και στην οποία συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας με εξαίρεση τον Χουλιάν Κουέστα, ο οποίος ξεκίνησε από σήμερα πρόγραμμα αποκατάστασης με φυσιοθεραπείες.

Τόσο αύριο, Τετάρτη, όσο και την Πέμπτη θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».