Στην ίδια λίστα με Καράνκα και Χιούτον για την Χάντερσφιλντ ο Δώνης!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ο ρεπόρτερ της Sun που αποκάλυψε το ενδιαφέρον της Χάντερσφιλντ για τον Γιώργο Δώνη μίλησε στο gazzetta.gr. Σολ Κάμπελ, Κρις Χιούτον, Αϊτόρ Καράνκα βρίσκονται επίσης στην ίδια λίστα με τον τεχνικό του Παναθηναϊκού.

Η Χάντερσφιλντ βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού, έχοντας αντικαταστήσει έξι προπονητές τα τελευταία εφτά χρόνια. Ο Λι Κλαρκ έχει πιστωθεί δύο ανόδους, αλλά και έναν υποβιβασμό κατά την τετραετή θητεία του στον σύλλογο (2008/12).

Έκτοτε ουδείς στέριωσε, ενώ πριν από μερικούς μήνες ο Φιλ Χόντγκινσον απέκτησε το 75% των μετοχών του συλλόγου της Championship.

Οι «Terriers» μετά την συμπλήρωση τριών αγωνιστικών στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία παραμένουν δίχως νίκη με τον Χόντγκινσον να έχει δώσει εντολή στον εκτελεστικό διευθυντή του συλλόγου, Τζουλιάν Γουίντερ να βρει προπονητή.

Ο ρεπόρτερ της Sun, Μάικ ΜακΓκράθ, ο οποίος αποκάλυψε πως υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς Χάντερσφιλντ για τον Γιώργο Δώνη, τόνισε στο gazzetta.gr πως ο τεχνικός του Παναθηναϊκού βρίσκεται στη λίστα της αγγλικής ομάδας, δίχως όμως να θεωρείται φαβορί και πως ο Γουίντερ είναι ο άνθρωπος που έχει αναλάβει τις επαφές.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τον Έλληνα τεχνικό, στη λίστα της Χάντερσφιλντ φιγουράρουν τα ονόματα των Αϊτόρ Καράνκα, Κρις Χιούτον, Σολ Κάμπελ, Γκάρι Ρόουετ και Νάιτζελ Άντκινς, ενώ και ο υπηρεσιακός προπονητής Μαρκ Χάντσον συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να μονιμοποιηθεί!