Ατρόμητος: Παρουσίασε τις νέες φανέλες του (pics & vids)

Νίκος Μαρούδας
Σε μια λαμπερή γιορτή που θύμισε κάτι απ' όσα βλέπουμε στην Ευρώπη, ο Ατρόμητος παρουσίασε τις τρεις νέες εμφανίσεις του για την νέα σεζόν.

Μπροστά σε αρκετό κόσμο που βρέθηκε στο κολυμβητήριο του Λόφου Αξιωματικών στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος σχεδόν μία εβδομάδα πριν το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι παρουσίασε τις νέες του φανέλες. Η ΠΑΕ είχε στήσει μια πολύ όμορφη εκδήλωση στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ!

Τέσσερις πρωταθλήτριες της ενόργανης κολύμβησης άνοιξαν την βραδιά, ενώ με έναν πολύ εντυπωσιακό τρόπο παρουσιάστηκε η πρώτη φανέλα! Κρεμασμένη από γερανό, μια χορεύτρια αφού προσέφερε ακόμα ένα εντυπωσιακό σόου στον κόσμο, κράτησε στα χέρια της την πρώτη φανέλα ενόψει της νέας σεζόν.

Όσον αφορά τις φανέλες, η πρώτη θα είναι σκέτη μπλε με πιο σκούρο μπλε στο μανίκι, η δεύτερη η κλασική λευκή με κάποιες μπλε λεπτομέρειες στο πλάι, ενώ αυτή που... έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν η τρίτη εμφάνιση. Μαύρη με μοβ στο μανίκι και μοβ γράμματα, είναι η φανέλα που εντυπωσίασε τον κόσμο της ομάδας.