Παναθηναϊκός: Ο Μουνιέ έστειλε εξώδικο στη ΠΑΕ!

Νίκος Αθανασίου
Ο Γάλλος εξτρέμ ζητά την εξόφλησή του για την σεζόν 2018-2019 με εξώδικο που έστειλε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Σε αντίθετη περίπτωση θα καταθέσει προσφυγή και θα μείνει ελεύθερος.

Κύπελλο Εθνών Αφρικής με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Η λύση του συμβολαίου του Αντονί Μουνιέ αποτελεί τον μεγαλύτερο πονοκέφαλο για τον Παναθηναϊκό αυτό το καλοκαίρι. Ο παίκτης δεν υπολογίζεται, η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και μέχρι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κανένα σημείο επαφής. Ο Γάλλος, μάλιστα, έστειλε εξώδικο στο «τριφύλλι» και ζητά τα οφειλόμενα από την σεζόν που μας πέρασε. Ένα ποσό της τάξης των 145.000 ευρώ! Η τελευταία δόση δηλαδή. Ο Μουνιέ εδώ και καιρό έχει ξεκαθαρίσει πως αν δεν εξοφληθεί δεν πρόκειται να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για αν «σπάσει» το συμβόλαιο που προβλέπει 420.000 ευρώ!

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, πρέπει να πληρώσει τον παίκτη μέχρι τις 18 του μήνα. Αν δεν συμβεί αυτό, ο Μουνιέ θα μπορεί να καταθέσει προσφυγή εις βάρος του συλλόγου, να μείνει ελεύθερος και στην συνέχεια να αξιώσει ένα ποσό με βάση τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.