«Η ΑΕΚ σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Καρτάμπια»

Gazzetta team
Και οι Ισπανοί γράφουν για το προχωρημένο ενδιαφέρον της Ενωσης για τον 26χρονο εξτρέμ της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. «Συμφωνία στις επόμενες μέρες, παρά την διαφορά»

Κύπελλο Εθνών Αφρικής με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Με την προετοιμασία της ΑΕΚ να έχει αρχίσει και το μεταγραφικό παζλ να συμπληρώνεται σιγά σιγά, ο Μιγκέλ Καρντόσο θέλει και την απόκτηση του εξτρέμ. Και όπως φαίνεται η «Ενωση» παίζει σε αρκετά ταμπλό για να κλείσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα παίκτη στην συγκεκριμένη θέση.

Κι εκτός από την υπόθεση του Ντανιέλε Βέρντε, ο οποίος είναι και ο πρώτος στόχος για την ΑΕΚ, υπάρχει μεταξύ άλλων και ο Φεντερίκο Καρντάμπια όπως σας είχε γράψει το gazzetta.gr. Μία πληροφορία την οποία επιβεβαίωναν και οι Ισπανοί. Πιο συγκεκριμένα η «dxt» τοπική εφημερίδα της Ντεπορτίβο έγραφε λεπτομέρειες για τις διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με τον Καρτάμπια αλλά και τη Λα Κορούνια, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν πως πρώτος στόχος της Ενωσης παραμένει ο Ντανιέλε Βέρντε.

«Η ΑΕΚ και ο Καρτάμπια έχουν αρχίσει ήδη συζητήσεις. Ο ελληνικός σύλλογος ξεκαθάρισε στον Αργεντινό ότι θέλει να συνεργαστούν και ο ατζέντης του έχει αρχίσει τις διαπραγματεύσεις. Διαφορά με την Ντεπορτίβο», έγραφε αρχικά η «dxt» για να προσθέσει

«Η ΑΕΚ έχει έρθει ήδη σ' επαφή με τους δύο ατζέντηδες του Καρτάμπια. Αυτή την στιγμή οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία παρά τις απαιτήσεις που έχει η Ντεπορτίβο οι οποίες όμως είναι διαπραγματεύσιμες.

Και γι' αυτό τις επόμενες μέρες είναι πολύ πιθανό Ντεπορτίβο και ΑΕΚ να έρθουν σε συμφωνία, πριν την 15η του Ιουλίου όταν κι αρχίσει η προετοιμασία της ομάδας
».

Μάλιστα στο τέλος του ρεπορτάζ τονιζόταν πως η Ντεπορτίβο σκοπεύει να ζητήσει 2 εκατομμύρια ευρώ από την ΑΕΚ, αλλά ισπανικές πηγές ανέφεραν πως η μεταγραφή μπορεί να κλείσει και στο 1,2.

Μένει να δούμε πόσο προχωρημένες είναι οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές κι εάν η ΑΕΚ έχει stand by τον Καρτάμπια, εάν δεν κλείσει η περίπτωση του Βέρντε.