Ο Μιλόγεβιτς έβανε νέα δεδομένα στην υπόθεση Γέβτοβιτς

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς υποστήριξε ότι έκανε λάθος στη διαχείριση του Μίλαν Γέβτοβιτς κι αυτή η παραδοχή του προπονητή του Ερυθρού Αστέρα βάζει νέα δεδομένα στην υπόθεση του Σέρβου ποδοσφαιριστή.

Μετά το φιλικό παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα με την Πρόλετερ, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, ρωτήθηκε και για την υπόθεση του Μίλαν Γέβτοβιτς. Ο προπονητής της σερβικής ομάδας υποστήριξε ότι διαχειρίστηκε λανθασμένα την υπόθεση του ποδοσφαιριστή καθώς δεν του έδωσε την ευκαιρία να δείξει την αξία του.

Στους εκπροσώπους του Τύπου μίλησε και ο Ιβάν Ντούντιτς (ο ένας εκ των δύο εκπροσώπων του 26χρονου ποδοσφαιριστή) ο οποίος άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά καθώς υποστήριξε ότι… «είχα μια συζήτηση με τον Ερυθρό Αστέρα και θα κάνουμε μία ακόμη πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Ο Μίλαν δεν είχε ευκαιρία στον Ερυθρό Αστέρα, μας είπαν ότι έκαναν λάθος κι αυτό δεν αμφισβητείται. Ο Μίλαν δούλεψε αρκετά, ήταν σιωπηλός και περίμενε μια ευκαιρία». Σε ερώτηση σχετική με το ενδιαφέρον του Άρη, απάντησε ότι… «θα δούμε. Όλα είναι ανοιχτά. Έχουμε προσφορές και από δύο-τρία κλαμπ, πρώτα όμως θα συζητήσουμε με τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Μίλαν θέλει να παίζει. Αν είναι να φύγει, ίσως να μη φύγει πριν τον Ιούλιο ή Αύγουστο».