Ράσταβατς: «Αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα, έχουμε δύο τελικούς μπροστά μας»

Δημήτρης Τομαράς
Ο Μίλαν Ράσταβατς ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα της Ξάνθης από τον Ολυμπιακό. Τι ανέφερε όταν ρωτήθηκε για τις διαφορές των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.
Ο Μίλαν Ράσταβατς επισήμανε στην Σ.Τ. για:
Το ματς: Θέλω να συγχαρώ τον Ολυμπιακό για το σημερινό ματς. Για το σημερινό αποτέλεσμα την ευθύνη την έχω εγώ, έχοντας αφήσει επτά παίκτες εκτός καθώς έχουμε δύο τελικούς μπροστά μας. Πρώτα απ' όλα ήρθαμε για να αποφύγουμε τα προβλήματα. Αυτό το αποτέλεσμα ήρθε και δεν ήταν καλό. Φυσικά το αποτέλεσμα αυτό δεν είναι θετικό. Να διαγράψουμε το ματς και να δούμε την συνέχεια.
Τις διαφορές του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ: Η διαφορά ήταν πως ο ΠΑΟΚ πήρε το πλεονέκτημα στα ντέρμπι. Αυτή είναι η κατάσταση. Θα ήθελα να μιλήσουμε για εμάς. Ο ΠΑΟΚ είχε το πλεονέκτημα ότι είχε ίδιο προπονητή και αυτό τον βοήθησε. Επίσης ότι είχε σχεδόν ίδια ομάδα.
Ο Σέρβος τεχνικός είπε στη NOVA:
Για το αν τα δύο γκολ του Ολυμπιακού αποδιοργάνωσαν τους παίκτες του: Φυσικά, τα πρώτα δύο γκολ μας επηρέασαν στην απόδοση. Ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και θέλαμε να έχουμε όσον το δυνατό λιγότερα προβλήματα από αυτόν τον αγώνα.
Για τα νέα παιδιά που αγωνίστηκαν: Χρειαζόταν να το κάνουμε αυτό γιατί είχαμε επτά παίκτες έξω. Είχαν την ευκαιρία να παίξουν σε αυτό το ωραίο γήπεδο και άρπαξαν την ευκαιρία που είχαν.
Για το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα: Για εμάς είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, το καλό στοιχείο είναι ότι θα έχουμε όλους τους παίκτες μας διαθέσιμους. Έτσι, μετά από πολύ καιρό μπορούμε να αρπάξουμε την ευκαιρία που έχουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα.