Εκτός με Παναθηναϊκό ο Τόνσο, με Μαρτίνες «10αρι» στο ΟΑΚΑ ο Άρης

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό (6/4, 19:00) αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και θα ταξιδέψει δίχως τον Μάρτιν Τόνσο ο οποίος είναι εκτός αποστολής.

Ο Αργεντίνος μέσος ανέβασε μεν ρυθμούς στην προπόνηση αλλά δεν είναι έτοιμος για να ανταποκριθεί σε συνθήκες αγώνα κι έτσι δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Λίγο πολύ, ο Σάββας Παντελίδης είχε προετοιμαστεί για την απουσία του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού και μένει να φανεί αν θα καταλήξει στην περίπτωση του Νίκο Μαρτίνες για τον ρόλο του επιτελικού μέσου. Ο τελευταίος ήταν εξαιρετικός στον αγώνα με τον ΟΦΗ καθώς πέρα από το γκολ που σημείωσε, ήταν ο παίκτης που άνοιξε διαδρόμους για την ομάδα του. Η δεύτερη επιλογή για τον προπονητή του Άρη είναι αυτή του Γιάννη Φετφατζίδη.

Η προετοιμασία των «κίτρινων» ολοκληρώθηκε σήμερα (5/4) το μεσημέρι και σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης… «Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάββας Παντελίδης, ανακοίνωσε την αποστολή (σε λίγη ώρα θα πετάξει για την Αθήνα), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής: Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Diguiny, Fran Velez, Hugo Sousa, Younes, Nico Martinez, Matilla, Korhut, Basha, Larsson, Rose, Δεληζήσης, Σιώπης, Φετφατζίδης, Βαλεριάνος, Τζανακάκης».