Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ ο Μαυρομμάτης, αμφίβολος ο Καμπετσής!

Gazzetta team
Ο Έλληνας στόπερ υποφέρει από οσφυαλγία και θα μείνει εκτός για το επόμενο εικοσαήμερο! Αμφίβολος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ο Αργύρης Καμπετσής.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον Γιώργο Δώνη να αντιμετωπίζει δύο προβλήματα. Αυτά αφορούν τον Φάνη Μαυρομμάτη και τον Αργύρη Καμπετσή. Ο νεαρός στόπερ έχει οσφυαλγία, ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και φυσικοθεραπεία και θα ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα από την επόμενη εβδομάδα. Η αποχή του υπολογίζεται σε περίπου τρεις εβδομάδες. Από την άλλη, ο διεθνής φορ έχει φλεγμονή στον οπίσθιο μηριαίο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες. Πάντως είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς με τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Από κει και πέρα, πρωί ήταν τόσο δυνατός άνεμος στο «Γ. Καλαφάτης» που ανάγκασε το προπονητικό τιμ να αλλάξει πρόγραμμα και τελικώς να κάνουν μόνο γυμναστήριο οι Διούδης, Κότσαρης, Ξενόπουλος, Χριστόπουλος, Πούγγουρας, Παντελάκης, Θεοχάρης, Χατζηθεοδωρίδης, Μπουζούκης, Άλτμαν, Χατζηγιοβάνης, Αρμενάκας, Βέργος, Καμπετσής, Μακέντα, Αποστολάκης, Σέχου, οι οποίοι είχαν κληθεί και για πρωινή προπόνηση.

Το απόγευμα οι Πράσινοι έκαναν προθέρμανση, παιχνίδι τακτικής και οικογενειακό διπλό. Από την προπόνηση απείχαν οι Μαυρομμάτης, Καμπετσής, ενώ ατομικό έκανε ο Στάικος .