ΑΕΚ: Πρόβλημα με Λιβάια πριν το παιχνίδι με τον Πανιώνιο

Δημήτρης Βέργος
Ο Μάρκο Λιβάια ακολούθησε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο και η συμμετοχή του ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη είναι αμφίβολη.

Τσέλσι - Τότεναμ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Οι παίκτες της ΑΕΚ έπειτα από τη χθεσινή πρόκριση επί του ΑΟΧ/Κισσαμικού στο Κύπελλο μπαίνουν ξανά σε ρυθμούς πρωταθλήματος ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο Μάρκο Λιβάια ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο, ένα πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα, με συνέπεια στην προπόνηση της Πέμπτης να κάνει θεραπεία. Η κατάσταση του Κροάτη επιθετικού θα επανεκτιμηθεί αύριο, όταν και θα φανεί αν θα μπορεί να υπολογίζεται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη για το ματς με τους κυανέρυθρους.

Εκτός παραμένει ο Κώστας Γαλανόπουλος που συνεχίζει ατομικό, λόγω του προβλήματος στη μέση, για το οποίο έχει αποφασιστεί να μην παρθεί κανένα ρίσκο προκειμένου να το ξεπεράσει στο 100%. Αντίθετα στο κανονικό πρόγραμμα επέστρεψε ο Γιάννης Γιαννιώτας. Όπως αναμενόταν, όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν ξανά την Παρασκευή το απόγευμα στις 17:00 και στη συνέχεια ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα με τον Πανιώνιο.