Η... μάχη των «ερυθρόλευκων» σκόρερ! (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Οι Κώστας Φορτούνης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο είναι οι τρεις παίκτες που διεκδικούν τον τίτλο του... αρχισκόρερ του Ολυμπιακού. Ψηφίστε στο σχετικό poll.
Η... μάχη των σκόρερ στον Ολυμπιακό καλά κρατεί. Μετά το ΠΑΣ - Ολυμπιακό και το 2ο φετινό γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο πρωτάθλημα ο έμπειρος εξτρέμ έφτασε τα 7 σε 19 αγώνες με τους Πειραιώτες. Στην πρώτη θέση στο σκοράρισμα στον Ολυμπιακό όμως είναι δύο άλλοι συμπαίκτες του.
Ο Ισπανός Γκερέρο με 8 γκολ και 2 ασίστ σε 22 αγώνες. Επίσης ο Κώστας Φορτούνης, ο αρχηγός και ηγέτης του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας διεθνής άσος έχει 8 γκολ και 8 ασίστ σε 26 ματς και είναι κοντά στο double double.

Σε επίπεδο ασίστ υπάρχει και ο Ομάρ με 5 σε 23 ματς αλλά έχει 2 γκολ. Με τα υπάρχοντα δεδομένα και την χρονιά που κάνει ο Φορτούνης δείχνει να είναι ένα... κλικ πιο πάνω και το φαβορί για να βγει πρώτος σκόρερ στον Ολυμπιακό αλλά μέχρι να τελειώσει μία σεζόν κανείς δεν μπορεί να είναι 100% σίγουρος.

Στο πρωτάθλημα πάντως τα περισσότερα γκολ τα έχει ο Γκερέρο με 4 και ακολουθεί ο Φορτούνης με 3 και μετά με 2 γκολ οι Καμαρά, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Ομάρ, Χασάν, Βούκοβιτς και Ποντένσε.
- Ψηφίστε πιο κάτω το σχετικό poll.