Στεναχωρήθηκε πολύ ο Ποντένσε με την αποβολή του

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ντάνιελ Ποντένσε δεν ήταν - όπως είναι φυσικό - σε καλή ψυχολογική κατάσταση μετά την αποβολή του στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ξάνθη, που έληξε 1-1.

Μπαρτσελόνα – Τότεναμ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ των Πειραιωτών αποβλήθηκε από το ματς με την Ξάνθη και προφανώς και αυτή η εξέλιξη επέδρασε αρνητικά στην ψυχολογία του.

Ο Ποντένσε στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα με την κόκκινη που είδε στον αγώνα στα Πηγάδια κυρίως γιατί φάνηκε στην συνέχεια πως ο Ολυμπιακός επηρεάστηκε από αυτήν την αποβολή. Ο Μαρτίνς πάντως ως γνωστόν είχε να λέει πως και ο Ποντένσε αλλά και ο Σισέ (σ.σ. με τα νεύρα και τα φάουλ στο τέλος) δεν αντέδρασαν έξυπνα στο σκληρό παιχνίδι της Ξάνθης και ότι ειδικά ο Ντάνιελ Ποντένσε εκνευρίστηκε σε τέτοιον βαθμό που έφτασε έτσι σε μία τέτοια αποβολή. Ο εξτρέμ των Πειραιωτών από την άλλη έχει υποστεί σκληρό παιχνίδι από τους αντιπάλους του σε αρκετές περιπτώσεις όπως στο ματς στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.