Τα παράπονα του Ατρόμητου και οι εξηγήσεις της ΚΕΔ

Νίκος Μαρούδας
Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας η συνάντηση μεταξύ του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργου Σπανού και ανθρώπων της ΚΕΔ με θέμα τα παράπονα των Περιστεριωτών για την αντιμετώπιση που έχουν από την Επιτροπή.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Γουότφορντ – Μάντσεστερ Σίτι! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Ατρόμητος αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την περασμένη εβδομάδα είχε ζητήσει ακρόαση από την ΚΕΔ, ώστε να εκφράσει τα παράπονα που έχει προς εκείνη. Η συνάντηση ορίστηκε για την Δευτέρα και πραγματοποιήθηκε το πρωί της ίδιας μέρας.

Το βασικό παράπονο δεν ήταν η αντιμετωπίσει των διαιτητών προς τον Ατρόμητο, κυρίως για τα παράπονα που έχουν οι Περιστεριώτες από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά η εν γένει στάση της ΚΕΔ στο αίτημα του «αστεριού» για ξένους διαιτητές. Θυμίζουμε, πως η ομάδα των Δυτικών Προαστίων είχε ζητήσει τον ορισμό ξένων διαιτητών στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, με τον «δικέφαλο» του βορρά και τους «ερυθρόλευκους» να συμφωνούν.

Η απάντηση από την ΚΕΔ δεν ήρθε ποτέ και τελικώς σε αυτά τα παιχνίδια ορίστηκαν Έλληνες διαιτητές. Αυτό ήταν και το βασικό παράπονο που εξέφρασε ο Ατρόμητος, τονίζοντας πως με την στάση αυτή η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας δεν αφήνει κάποια ομάδα να διεκδικήσει τους στόχους της ανεξαρτήτως ονόματος.

Από την ΚΕΔ, έδωσαν δίκιο στον Ατρόμητο, ωστόσο εξήγησαν στον Γιώργο Σπανό πως ο μόνος λόγος που δεν έγινε ορισμός ξένων διαιτητών ήταν το συγκεκριμένο μπάτζετ που υπάρχει για τους διαιτητές και πως με τον ορισμό ξένων ρέφερι, το κόστος ενός αγώνα αυξάνεται. Η ΚΕΔ όμως, φαίνεται πως έχει στο μυαλό της να ορίσει ξένους διαιτητές στα αντίστοιχα παιχνίδια του δεύτερου γύρου...