Αρμενάκας στο gazzetta.gr: «Φοβερή δουλειά ο Δώνης, θα είναι τιμή μου να παίξω στον ΠΑΟ»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ο Πάνος Αρμενάκας μίλησε στο gazzetta.gr για τις εξαιρετικές συνθήκες που έχει συναντήσει στον Παναθηναϊκό και εκθείασε τον Γιώργο Δώνη για τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού».

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Κάλιαρι – Τορίνο! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

O Πάνος Αρμενάκας συμπλήρωσε μια εβδομάδα στις εγκαταστάσεις του Κορωπίου δηλώνοντας αποφασισμένος να πείσει το «Τρένο» πως αξίζει μια θέση στο ρόστερ του «τριφυλλιού».

Ο «Παναλντίνιο» σε ηλικία 9 ετών είχε περάσει το κατώφλι της Παιανίας, ενώ στη συνέχει δέχθηκε προσκλήσεις από τις κορυφαίες ακαδημίες του κόσμου, αφού χαρακτηρίζονταν λόγω του σπάνιου ταλέντου του, ως «wonder kid» στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Στην Ουντινέζε υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και έγινε ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής από την Αυστραλία που το καταφέρνει σε ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, ωστόσο ποτέ δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο 20χρονος εξτρέμ, ο οποίος δοκιμάζεται στον Παναθηναϊκό μίλησε στο gazzetta.gr για τις συνθήκες που έχει συναντήσει στους «πράσινους», εξήρε την δουλειά του Γιώργου Δώνη, ενώ εξέφρασε την επιθυμία να υπογράψει συμβόλαιο με το «τριφύλλι».

«Μετά από μια εβδομάδα εδώ με τον Παναθηναϊκό, μπορώ να πω χωρίς αμφιβολία ότι οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι απόλυτα θετικές από κάθε άποψη.

Πρόκειται για ένα μεγάλο club, με πλούσια και επιτυχημένη ιστορία και με νέες φιλοδοξίες προκειμένου να έρθουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες».

Ο «Παναλντίνιο» είχε να πει τα καλύτερα λόγια για τον τρόπο με τον οποίο ο Γιώργος Δώνης αντιμετωπίζει του νεαρούς παίκτες της ομάδας.

«Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η ο σύλλογος και ιδιαίτερα ο τρόπος με τον οποίο ο κόουτς Δώνης παίζει με τις ομάδες που καθοδηγεί, αλλά επίσης και ο τρόπος με τον οποίος δουλεύει και εξελίσσει τους νέους ποδοσφαιριστές είναι κάτι που επιδρά και σε μένα σε τεράστιο βαθμό. Κάνει φοβερή δουλειά.

Πιστεύω πως ο κόουτς Δώνης μπορεί να βγάλει τον καλύτερο εαυτό μου και με αυτό τον τρόπο να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ την ομάδα ώστε να γίνει ακόμα ακόμα καλύτερη κάνοντας ότι μου ζητηθεί».

Ο πρώην παίκτης της Ουντινέζε ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός έχει τον τελευταίο λόγο, αλλά θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να πείσει τους ανθρώπους της ομάδας πως αξίζει μια θέση στο ρόστερ.

«Θα είναι μεγάλη τιμή εάν μου δοθεί η ευκαιρία να εκπροσωπήσω τον Παναθηναϊκό και τους οπαδούς του.

Ασφαλώς για το ποια θα είναι τα επόμενα βήματα είναι κάτι που εξαρτάται από τον Παναθηναϊκό και σέβομαι απόλυτα τον σύλλογο και το περιβάλλον στο οποίο βρίσκομαι».