Ελ Καντουρί για το Άρης-ΠΑΟΚ: «Δεν είχα ξανακούσει τόσες βρισιές και τόση οργή»!

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Ομάρ Ελ Καντουρί μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του έδωσε μία άλλη οπτική για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης που βρήκε μεγάλο νικητή τον ΠΑΟΚ!

Το Predictor παίζει μπάλα και στο Champions League με έπαθλο €5000 μετρητά* κάθε αγωνιστική μέρα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Μαροκινός, γεννημένος στο Βέλγιο, μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, που είχε συμμετοχή στη φάση του δεύτερου γκολ από τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, μίλησε σε βελγική ιστοσελίδα για το πως ο ίδιος βίωσε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον Άρη. «Είναι σαν παράδοση. Πολλά πράγματα συμβαίνουν εδώ. Από τη στιγμή που ήρθα, οι συμπαίκτες μου με προειδοποίησαν ότι μπορεί να υπάρχουν επεισόδια όπως αυτό. Χθες το έκαναν οι φίλοι του Άρη, πέρσι το έκαναν οι δικοί μας με άλλους αντιπάλους. Επειδή ανέβηκαν από τη Β’ Εθνική, τους αντιμετωπίσαμε μόνο στο Κύπελλο φέτος. Τώρα, όμως, τους αντιμετωπίσαμε και στο πρωτάθλημα. Αυτό, ήταν πραγματικά το παιχνίδι της χρονιάς για τον Άρη και δεν είχα ξανακούσει τόσες βρισιές και τόση οργή. Βλέποντας φανέλες να καίγονται ουσιαστικά ήταν… σταγόνα στον ωκεανό. Ήμασταν πιο δυνατοί και το δείξαμε», υποστήριξε ο Ελ Καντουρί.