Σαββίδης σε Βράνιες: «Ελα στον ΠΑΟΚ, το τατουάζ δεν θα είναι πρόβλημα για τον Μαυρίδη» (pics)

Gazzetta team
Απίθανος διάλογος ανάμεσα σε Βράνιες και Γιώργο Σαββίδη στο Instagram. Τι είπε για Χατσερίντι ο Βράνιες και τις κόκκινες στο Βέλγιο, τι του ζήτησε ο Σαββίδης και το θέμα με το τατουάζ!

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Μπορεί ο Βράνιες να σχολίασε στην φωτογραφία του Πρίγιοβιτς για την Εθνική Σερβίας όμως το πράγμα... ξέφυγε από την στιγμή που μπήκε στον διάλογο ο Γιώργος Σαββίδης! Από εκεί και πέρα ο διάλογος των δύο ήταν μοναδικός και με... ειδήσεις!

Ολος ο διάλογος:
Σαββίδης: «Πιο συχνά είσαι στη σελίδα του Πρίγιο παρά εγώ. Ελα στον ΠΑΟΚ το τατουάζ σου δε θα είναι πρόβλημα για τον Μαυρίδη. Είσαι καλός τύπος έλα σε εμάς»

Βράνιες: «Χαχαχαχαχα δεν με χρειάζεστε, ο αδερφός μου ο Χατσερίντι είναι 10 φορές καλύτερος από μένα. Πώς είστε εσείς; Όλα καλά;

Σαββίδης: «Είναι τανκ, εσύ είσαι διαφορετικός. Είμαι καλά, είμαστε ακόμα στην πρώτη θέση. Δόξα τω Θεώ να τερματίσουμε εκεί. Εσύ πώς είσαι; Λείπεις από το ελληνικό πρωτάθλημα, έγινε βαρετό»

Βράνιες: «Άσχημα πηγαίνουν τα πράγματα. Παίζω καλά, αλλά παίρνω κόκκινη κάρτα σε κάθε παιχνίδι. Ξέρω ότι είναι βαρετά χωρίς εμένα»

Σαββίδης: «Δεν είναι Ελλάδα εκεί. Σου εύχομαι επιτυχία. Αν γίνεται, να μείνουμε σε επαφή»