H απάντηση του Γιώργου Σαββίδη σε Σελούκ για Τουρέ (pic)

Σταύρος Σουντουλίδης
Δεν πέρασαν αναπάντητα από τον Γιώργο Σαββίδη τα όσα ανέφερε ο μάνατζερ του Γιάγια Τουρέ για τον ΠΑΟΚ, τον Ιβάν Σαββίδη και τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός μάνατζερ, Ντμίτρι Σέλουκ, αναφέρεται στον ΠΑΟΚ και στους ανθρώπους του. Μόλις τον περασμένο Απρίλιο είχε υποστηρίξει ότι θα ήταν προτιμότερο ο Εβγέν Χατσερίντι να συνέχιζε την καριέρα του στην Αγγλία και όχι στην Ελλάδα, αν και ο Ουκρανός είχε συμφωνήσει προφορικά με το «Δικέφαλο» από τον Ιανουάριο.

Οι σημερινές δηλώσεις στη ρωσική ιστοσελίδα «sport24.ru» και η νέα αναφορά στον ΠΑΟΚ δείχνει ότι δεν υπάρχει καμία επαφή μεταξύ των δύο πλευρών, παρά το γεγονός ότι πέρσι ο Σελούκ έφερε στην Ελλάδα και στην Τούμπα τον Ομάρ Ελ Καντουρί. Προφανώς είτε το κόστος της μετακίνησης του Μαροκινού ήταν υψηλό, είτε προτού προτείνει τον Γιάγια Τουρέ στον Ολυμπιακό τον πρότεινε στον ΠΑΟΚ που για τους δικούς τους λόγους δεν προχώρησαν στην απόκτησή του.

Μπορεί να υπάρχει και τρίτη εκδοχή, όπως λένε στη Μικράς Ασίας, ωστόσο οι τοποθετήσεις του Ουκρανού μάνατζερ δεν έμειναν αναπάντητες από τον Γιώργο Σαββίδη, ο οποίος του απάντησε στη γλώσσα που επικοινωνούν και συνεννοούνται καλύτερα οι δύο άνδρες…

«Είσαι ακόμη προσβεβλημένος που δεν συνεργαζόμαστε μαζί σου; Μην είσαι τόσο αγχωμένος, είμαστε χαρούμενοι που ένας παίκτης σαν τον Τουρέ ήρθε στην Ελλάδα, αλλά μην ξεπερνάς τα όρια...», έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.