Το δρομολόγιο του Καρέλη καταλήγει στη Θεσσαλονίκη

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Νίκος Καρέλης αναμένεται την Τρίτη (4/9) στη Θεσσαλονίκη και από την Τετάρτη (5/9) θα ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου, που δηλώνει ενθουσιασμένος από την απόκτησή του.

Σημειώθηκε γκολ με πέναλτι στον αγώνα Παναιτωλικός - ΟΦΗ; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Ελληνας επιθετικός επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όμως, αντί για την πρωτεύουσα, όπως φαινόταν μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα, τελικά θα κάνει το δρομολόγιο «Γάνδη – Θεσσαλονίκη», όπου αναμένεται να βρίσκεται το πρωί της Τρίτης (4/9).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει δώσει διήμερο ρεπό και οι προπονήσεις των «ασπρόμαυρων» θα ξεκινήσουν εκ νέου την Τετάρτη (5/9) με αρκετούς (διεθνείς) απόντες, αλλά και ένα νέο πρόσωπο, αυτό του 26χρονου Ελληνα επιθετικού. Για τον οποίο ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο.

«Χαίρομαι πολύ για αυτή την κίνηση. Ο Καρέλης δεν είναι το απόλυτο σέντερ φορ, μπορεί να παίξει και σε άλλες θέσεις. Τον είχα δει και στον Παναθηναϊκό και είμαι πραγματικά χαρούμενος», είπε ο Λουτσέσκου αναφερόμενος στην απόκτηση του Νίκου Καρέλη.