Η αποστολή για την... πριβέ πρόβα τζενεράλε!

Νίκος Αθανασίου
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί το βράδυ του Σαββάτου στην... άδεια Καλλιθέα τον Λεβαδειακό στο τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Τι περιμένει ο Δώνης, ποιους πήρε στην αποστολή.

Σε ακόμη μία παγκόσμια ποδοσφαιρική πρωτοτυπία, ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον Λεβαδειακό σε κεκλεισμένων των θυρών φιλικό που θα γίνει το βράδυ του Σαββάτου στο γήπεδο της... Καλλιθέας και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ2(21:00). Η πρόβα τζενεράλε των «πρασίνων» ενόψει της πρεμιέρας στην Ξάνθη θα είναι το τελευταίο τεστ της ομάδας του Γιώργου Δώνη, ο οποίος θέλει να δει ένα διαφορετικό και σαφώς βελτιωμένο πρόσωπο στο δημιουργικό παιχνίδι των παικτών του.

Το βράδυ της Παρασκευής ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή βρίσκονται οι: Κότσαρης, Διούδης, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Θεοχάρης, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάϊκος, Δώνης, Κάτσε, Μουνιέ, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Πίσπας, Σέχου και Παντελάκης.

Η απογευματινή προπόνηση είχε ασκήσεις κατοχής και επιθετικής τακτικής. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κουρμπέλης και αναμένεται την Κυριακή να μπει στο κανονικό πρόγραμμα και να είναι απόλυτα έτοιμος για το παιχνίδι στα Πηγάδια.