«Ενδιαφέρθηκε για Μπογιάτα ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
Ο εκπρόσωπος του αμυντικού της Σέλτικ, Ντεντρίκ Μπογιάτα αποκάλυψε πως ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για τον Βέλγο αμυντικό ήταν και ο Ολυμπιακός.

Σκόραρε ο Μακ το πρώτο γκολ του αγώνα Ρουμπίν Καζάν - Ζενίτ; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Μπογιάτα δεν ταξίδεψε με την αποστολή της Σέλτικ στην Αθήνα για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ καθώς έχει ζητήσει μεταγραφή, τη στιγμή που ο σκωτσέζικος σύλλογος δεν συναινεί στην παραχώρησή του.

Με δηλώσεις του ο ατζέντης του παίκτη, Ζακ Λίχτενσταϊν υπογράμμισε ότι ανάμεσα στις ομάδες που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Μπογιάτα ήταν και ο Ολυμπιακός, ωστόσο η Σέλτικ απέρριψε κάθε επίσημη πρόταση που έφτασε.

«Στο παρελθόν υπήρξε ενδιαφέρον από τη Φούλαμ, τον Ολυμπιακό και τη Φενέρμπαχτσε. Υπήρχαν προτάσεις 7 με 8 εκατομμυρίων λιρών, αλλά η Σέλτικ είναι δυνατή οικονομικά απορρίπτοντας τις κρούσεις που δέχθηκε. Είναι περίεργο καθώς από την άλλη, ο σύλλογος φαίνεται να μην έχει τη δυνατότητα να κάνει μια καλύτερη πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του», σχολίασε ο εκπρόσωπος του Μπογιάτα.