The one «Λάζα» show με σκορ... πόλο! (pics)

Νίκος Μαρούδας
Το τεχνικό επιτελείο των Περιστεριωτών και οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν την προετοιμασία του Ατρόμητου στην Αυστρία, έδωσαν το δικό τους φιλικό παιχνίδι με τους πρώτους να κερδίζουν την... μικτή ομάδα δημοσιογράφων-τεχνικού τιμ με 16-13 και τον Νίκο Λαζαρίδη σε μεγάλα κέφια! ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΣΤΡΙΑ: Νίκος Μαρούδας

Ένα διαφορετικό παιχνίδι έλαβε χώρα στο Μόνταφον της Αυστρίας όπου προετοιμάζεται ο Ατρόμητος. Μετά την πρωινή προπόνηση της Δευτέρας, οι τρεις δημοσιογράφοι που βρίσκονται στην Αυστρία και καλύπτουν την προετοιμασία της ομάδας, τέθηκαν αντιμέτωποι με το τεχνικό επιτελείο. Νταμίρ Κάναντι και Νίκος Λαζαρίδης ξεχώριζαν, ενώ την ομάδα του... Team Atromitos συμπλήρωναν ο γυμναστής Σωτήρης Ρούσσης, ο γιατρός της ομάδας Αντρέας Πισκοπάκης και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Χρήστος Γαλαριώτης, ο οποίος μετά από εντολή Κάναντι... πούλησε την πλευρά των δημοσιογράφων όπου και φυσικά άνηκε!

Από την άλλη η μία και μοναδική... dream team! Νίκος Μαρούδας, Παύλος Κουστέρης και ο πιο έμπειρος της ομάδας με πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ του, Μάκης Σταθάτος. Άχαστοι... δεν ήμασταν, αλλά δεν μπορούσαμε να παίξουμε μόνο εμείς! Έπρεπε να πάρουμε... δανεικούς. Έτσι κι έγινε, οι δύο φροντιστές της ομάδας Παναγιώτης και Γιάννης, όπως και ο ένας εκ των βοηθών του Κάναντι, ο οποίος θα βοηθήσει μόνο στην προετοιμασία που γίνεται στο Μόνταφον, Μίχι Πρόκο πέρασαν από την πλευρά μας! Ναι ήμασταν ένας παραπάνω, αλλά οι άλλοι είχαν Λαζαρίδη και θα το καταλάβετε στη συνέχεια...

«Καυτός» Λαζαρίδης...

Το παιχνίδι άρχισε με τον Νίκο Λαζαρίδη να κάνει πραγματικά ό,τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο! Βλέπετε η μπάλα δεν ξεχνιέται η ριμάδα... Μπορεί να ήταν στόπερ στην καριέρα του, αλλά έδειξε πως είχε το ταλέντο και για πιο μπροστά. Άλλωστε ποιος ξεχνά πως την τελευταία του σεζόν με τον Ατρόμητο ήταν φουλ παραγωγικός. Κάπως έτσι και το μεσημέρι της Δευτέρας!

Πριν καλά καλά καταλάβουμε τις μας γίνεται, βρεθήκαμε να χάνουμε 4-0. Μην ρωτήσετε σκόρερ... Λαζαρίδης x4! Το πήρε πάνω του. Κάπου εκεί όμως... ξυπνήσαμε και μειώσαμε σε 4-1, πριν το σκορ φτάσει στο 6-2 με ακόμα ένα γκολ από «Λάζα» και το πρώτο του Γαλαριώτη, που επαναλαμβάνουμε ήταν σε λάθος ομάδας!

Φυσικά στα highlights του αγώνα, η αποτυχημένη (σ.σ. σιγά μην του έπιανε) προσπάθεια του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ να σκοράρει με ανάποδο ψαλιδάκι. Έπεσε κάτω εκείνος, χωρίς να βρει την μπάλα, πέσαμε και οι υπόλοιποι από τα γέλια!

Η αντεπίθεση με απίθανο... Μαρούδα!

Όμως, κάπου εκεί βγάλαμε αντίδραση! Ο υπογράφων αυτές τις γραμμές είχε στήσει το δικό του... περιπτεράκι στην αντίπαλη περιοχή, αλλά περιέργως (σ.σ. και για τον ίδιο) βρήκε δίχτυα! Όχι μία, ούτε δύο, αλλά επτά φορές!!! Απίστευτο, κι όμως αληθινό! Ok, μπορεί στα 3 από τα 7 γκολ να ήταν σε θέση οφσάιντ, αλλά τι σημασία έχει; Δεν υπάρχει οφσάιντ σε τέτοια παιχνίδια, μην μπερδεύεστε!

Κάπως έτσι η διαφορά άρχισε να μαζεύεται, φτάνοντας στο δεύτερο ημίχρονο και στην ισοπαλία στο 12-12. Για λίγο πιστέψαμε και οι τρεις μας, αλλά και οι δύο φροντιστές μαζί με τον βοηθό του Κάναντι, πως μπορούμε να κερδίσουμε μια δεδομένα πιο αθλητική ομάδα από εμάς. Τελικά το όνειρο έμεινε... όνειρο. Μπορεί να βρήκε και ο Κουστέρης τέρμα, αλλά η εμπειρία του Κάναντι μέτρησε και τα δύο του γκολ ήταν υπέρ πολύτιμα για την ομάδα του.

Ο Σταθάτος που είχε κληθεί να τα βγάλει πέρα στην άμυνα, άντεξε μέχρι και το 13-13, όμως μετά και το γκολ με προβολή του ανθρώπου που γράφει αυτές εδώ τις γραμμές, με το οποίο ήρθε η ισοφάριση, ακολούθησε και η οριστική... κατάρρευση!

Το τελικό 16-13 μας άφησε μια πικρία, καθώς τα τρία γκολ ήρθαν στο τελευταίο δίλεπτο, αλλά όλοι είδαν ποιοι είναι οι πραγματικοί νικητές! Φυσικά εμείς, που παίζαμε με παίκτη παραπάνω αλλά χωρίς Λαζαρίδη!

Τα γκολ:

Τeam Atromitos: 7 Λαζαρίδης, 2 Κάναντι, 3 Γαλαριώτης, 2 Πισκοπάκης, 2 Ρούσσης

Δημοσιογράφοι/Φροντιστές: 7 Μαρούδας, 1 Κουστέρης, 2 Γιάννης, 2 Παναγιώτης, 1 Πρόκο