Η ΑΕΚ ζητά χρήματα από τον Λάζαρο!

Gazzetta team
Η ΑΕΚ έκανε αίτηση στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών κατά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ζητώντας την επικύρωση του προστίμου των 37.893 ευρώ που είχε επιβληθεί στον παίκτη περί απειλών.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Βραζιλία - Βέλγιο αν o Λουκάκου σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Νέα αίτηση κατά του Λάζαρου Χριστοδουλύπουλου στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών κατέθεσε η ΑΕΚ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «LiveSport», οι πρωταθλητές Ελλάδος ζητάνε την επικύρωση του προστίμου που είχε επιβληθεί στον τότε ποδοσφαιριστή της Ένωσης για δυσφημιστική δήλωση.

Συγκεκριμένα η ΑΕΚ ζητάει να επικυρωθεί το πρόστιμο ύψους 37.893 ευρώ (14% των ετήσιων απολαβών του) που είχε επιβληθεί όταν ο Χριστοδουλόπουλος είχε δηλώσει ότι τον απειλούν από την ομάδα. Στην αίτησή τους οι «κιτρινόμαυροι» αναφέρουν πως: «η συκοφαντική δήλωση έβλαψε βάναυσα τη φήμη της εταιρείας».

Η Ένωση είχε προσφύγει στην ΕΕΟΔ καθώς η επιβληθείσα χρηματική ποινή σε ποδοσφαιριστή δεν δύναται να υπερβαίνει κατά τη διάρκεια μίας αγωνιστικής περιόδου το 3% των συνολικών του ετήσιων αποδοχών, όμως είναι η δυνατή η επιβολή προστίμου μέχρι 15% με απόφαση της Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών.