ΠΑΟΚ: Χωρίς Χατσερίντι με την Νόρτζελαντ (pics)

Gazzetta team
Ο Ουκρανός αμυντικός του ΠΑΟΚ υπέστη διάστρεμμα και δεν προπονήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (1/7). Οι δοκιμές Λουτσέσκου ενόψει του φιλικού με την Νόρτζελαντ.

Ο πρώτος κύκλος της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται μ’ ένα απρόοπτο που αφορά τον τραυματισμό του Εβγέν Χατσερίντι στην πρωινή προπόνηση της Κυριακής. Ο Ουκρανός υπέστη διάστρεμμα (γύρισε το πόδι του σε μία κόντρα) και δε θα αγωνιστεί στο φιλικό της Δευτέρας (2/7) κόντρα στη Νόρτζελαντ.

Όπως όλα δείχνουν στο τρίτο φιλικό του «Δικεφάλου» επί ολλανδικού εδάφους θα αγωνιστεί ο Αντρέ Βιεϊρίνια, αν και αρχικά υπήρξε η σκέψη να προφυλαχθεί και να μην πάρει μέρος.

Στην απογευματινή προπόνηση της Κυριακής (1/7) ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν τόσο ο Ομάρ Ελ Καντουρί, όσο και ο Ντοριάν Λεβέκ, ενώ ο Μουλέν συνέχισε πρόγραμμα θεραπείας.

Ο Λέο Ζαμπά, ο οποίος επίσης είχε κάποιες ενοχλήσεις, συμμετείχε στο πρόγραμμα τακτικής, αλλά στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο Λουτσέσκου στις δοκιμές που έκανε ενόψει του φιλικού της Δευτέρας χρησιμοποίησε και πάλι δύο διαφορετικά σχήματα.

Το πρώτο αποτελούσαν οι: Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Μιχόγεβιτς, Κίτσιου, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Πέλκας, Λάμπρου, Ζαμπά και Μυστακίδης.

Στο δεύτερο σχήμα ήταν οι: Μάτος, Μαλεζάς, Βαρέλα, Μπαλογιάννης, Χαρίσης, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Ενρίκε και Κουλούρης.