Ο Ποντένσε στο... κάδρο για τον Ολυμπιακό και ο ρόλος Μέντες

Δημήτρης Τομαράς
Ο 22χρονος Ντάνιελ Ποντένσε ξαναμπαίνει δυναμικά στο μεταγραφικό... κάδρο του Ολυμπιακού και ενώ ανήκει στο πελατολόγιο του Μέντες. Παίκτης που επίσης αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Το τελευταίο διάστημα είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτές οι μεταγραφικές σχέσεις Σπόρτινγκ - Ολυμπιακού. Είτε για παίκτες που θέλει η μία πλευρά είτε για την άλλη.

Η ουσία είναι πως στην παρούσα φάση ο 22χρονος εξτρέμ Ντάνιελ Ποντένσε που είναι υπό αποχώρηση από την ομάδα της Λισσαβώνας και αποτελεί πελάτη του Μέντες, του ισχυρού ατζέντη που έχει μεσολαβήσει για μεταγραφές και στον Ολυμπιακό και στην Φόρεστ, απασχολεί για τα καλά (σ.σ. και για άλλη μία φορά) τους Πειραιώτες και έχουν κάνει την κίνησή τους να τον κλείσουν. Ο Ποντένσε είναι ένας αρκετά γρήγορος εξτρέμ με καλή τεχνική και που πέρυσι είχε 8 ασίστ σε 20 ματς. Καλύπτει και τις δύο πλευρές, μπορεί να δώσει και γκολ και είναι ένας παίκτης που ξέρει καλά και εγκρίνει ο Πέδρο Μαρτίνς. Έχει συνδεθεί πάντως και με την Φόρεστ. Είναι ωστόσο μια από τις περιπτώσεις που αρέσουν στον κόουτς του Ολυμπιακού. Και προφανώς ο ρόλος Μέντες αλλά και οι σχέσεις που έχουν... χτιστεί με Σπόρτινγκ θα συμβάλλουν σε μία ενδεχόμενη ολοκλήρωση μιας τέτοιας προσθήκης.