«Κληρώνει» στο τετ-α-τετ για Δώνη

Νίκος Αθανασίου
Η απόσταση του Παναθηναϊκού με τον Γιώργο Δώνη είναι σημαντική αλλά όλα θα κριθούν οριστικά στην απευθείας συζήτηση του Έλληνα τεχνικού με τον Νίκο Νταμπίζα.

Η συζήτηση του Νίκου Νταμπίζα με τον εκπρόσωπο του Γιώργο Δώνη επιβεβαίωσε ότι η τελική συμφωνία δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, παρά τα όσα λανθασμένα κυκλοφορούσαν εδώ και αρκετές ημέρες. Όπως είχατε, εξάλλου, διαβάσει στο gazzetta.gr θα έπρεπε να διευθετηθούν αρκετά σημαντικά ζητήματα ανάμεσα στις δύο πλευρές, όπως το οικονομικό και φυσικά η ομαλή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος για να φτάσουμε στο deal.

Το μεσημέρι της Τρίτης η «πράσινη» ΠΑΕ διοχεύτευσε μια διαρροή για σχεδόν κλεισμένο το θέμα, κάτι που δεν προκύπτει από το ρεπορτάζ και προκαλεί απορία το γιατί ο Παναθηναϊκός παρουσίασε το θέμα με αυτό τον τρόπο.

Για την ώρα η απόσταση ανάμεσα στο «τριφύλλι» και τον Δώνη είναι σημαντική. Ναι μεν ο Έλληνας τεχνικός θέλει να δουλέψει στην ομάδα της καρδιάς του, στην πιο δύσκολή της στιγμή αλλά από την άλλη δεν είναι διατεθειμένος να το κάνει χωρίς να πάρει εκείνα που ζητά και κρίνει απαραίτητα, έχοντας ήδη κάνει αρκετές... εκπτώσεις στα «θέλω» του.

Το οικονομικό δεν είναι το μόνο πρόβλημα, καθώς υπάρχει διαφορά στην διάρκεια του συμβολαίου αλλά και στις εγγυήσεις για την παραμονή συγκεκριμένων παικτών στο έμψυχο δυναμικό.

Όλα, λοιπόν, θα ξεκαθαρίσουν αύριο ή την Πέμπτη. Ο Δώνης έρχεται αύριο στην Αθήνα και το αργότερο μέχρι την Πέμπτη θα έχει τετ-α-τετ με τον Νταμπίζα, σε μια συνάντηση όπου θα κριθεί οριστικά το αν ο Δώνης θα κάτσει στον πάγκο του συλλόγου.